ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: “Η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό”


Σε ανακοίνωση προχώρησε ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος τάσσεται κατά της συνέχισης των πρωταθλημάτων χωρίς εγγυήσεις. Μια ανακοίνωση η οποία περιγράφει ξεκάθαρα το στίγμα του συλλόγου, την ίδια μέρα που δημοσιεύματα από την Αχαΐα, ανέφεραν ότι τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ θα συνεχιστούν και θα γίνουν τα Πλέι Οφ.

Πριν από λίγο, η ΕΟΚ με επιστολή της προς τις Ενώσεις, ανακοίβωσε την απόφασή της για οριστική διακοπή. Βεβαίως, η απόφαση της Ομοσπονδίας αφήνει πολλά ερωτηματικά, καθώς δεν έχουν απαντηθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ας δούμε την ανακοίνωση του ΑΣΣ Αμαλιάδας:

“Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε έγκριτη εφημερίδα της Πάτρας ένα άρθρο με τίτλο «Θα γίνουν πλέι οφ στην Α1 κατηγορία», βασιζόμενο σε πληροφόρηση από πηγές της διοίκησης της ΕΣΚΑ-Η .
Ενα κείμενο όπου ξαφνικά, ενώ σε όλες τις κατηγορίες πάνω και κάτω από την Α1 ΕΣΚΑ-Η , δεν θα γίνουν πρωταθλήματα ,ως δια μαγείας για την Α1 ΕΣΚΑ-Η ,όπου θυμίζουμε προπορεύεται ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με ελπίδες για απευθείας άνοδο βάσει προκήρυξης της, θα γίνουν απευθείας τα πλέι οφ ανόδου !!!
Δυστυχώς φαίνεται κάποιοι έχουν όρεξη να παίζουν με τον ιδρώτα , την υγεία και τα χρήματα ανθρώπων που ματώνουν καθημερινά προσπαθώντας να συντηρήσουν κακογραμμένα σενάρια προφανώς κατ´ εντολή των αφεντικών τους .
Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ παραμένοντας πιστός στις αρχές του δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτό είναι είναι αδιαπραγμάτευτο .
Σε οποιαδήποτε απόφαση συνέχισης του πρωταθλήματος, από το σημείο που έχει διακοπεί, θα πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των μελών της ομάδας στον απόλυτο βαθμό .
Τα μέλη της ομάδας μας δεν είναι πειραματόζωα και δηλώνουμε ρητά ότι σε περίπτωση μετάδοσης οποιουδήποτε κρούσματος λόγω και μέσω της διεξαγωγής των εν λόγω αγώνων θα αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που την έλαβαν”.