ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Καταγγέλλουν μεθόδευση των διαιτητών σε βάρος τους


Με μια σκληρή ανακοίνωσή του ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, καταγγέλλει μεθόδευση των διαιτητών σε βάρος του, καθώς δεν έγραψαν την ένσταση της ομάδας της Αμαλιάδας στο Φ.Α. το οποίο τους το παρέδωσαν λευκό, μια κίνηση η οποία επιδέχεται διάφορες ερμηνείες. Για να δούμε όμως την ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, μια ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο facebook

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ!!
Νέες μεθόδους εισήγαγαν οι Κύριοι ΓΕΡΑΝΙΟΣ και ΛΑΜΠΙΡΗΣ απόψε για να κλέψουν τη νίκη από τα παιδιά της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Με 6 τεχνικές ποινές στο τελευταίο δεκάλεπτο με ύφος προκλητικό , εντεταλμένο και ανεξήγητο κατάφεραν να εξοργίσουν ακόμα κ τις γυναίκες κ τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο Κλειστό και να οδηγήσουν την ομάδα μας στην ήττα με 62-63.
Είναι θαύμα που απόψε το βράδυ η κατάσταση χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας δεν ξέφυγε κ δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι νερό στο παρκέ.
Τέτοιες διαιτησίες ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος κ φέρνουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω .
Για να καταλάβετε το ήθος της αποψινής διαιτησίας η απάντηση στην ένσταση μας για την αντικανονική παραμονή στον πάγκο της ομάδας της ΝΙΚΗΣ του αποβληθέντα ΔΟΥΡΟΥΚΗ Δ. δεν υπάρχει στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνος που μας παραδόθηκε .
Αυτό για όσους γνωρίζουν είναι πρωτάκουστο , πρωτόγνωρο και αδιαμφισβήτητη παράβαση κανονισμών . Πέρα από την απάντηση που αιτιολογούν στο πίσω μέρος του λευκού κ μόνο του λευκού φύλλου αγώνος πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν γράφει κ άλλα πράγματα άγνωστα προς εμάς που μόνο οι δυο αυτοί Κύριοι γνωρίζουν .
Μην δίνοντας μας σωστό αντίγραφοφύλλου αγώνος έχουν ακόμα κ τώρα το δικαίωμα να γράψουν ότι αυτοί θέλουν κ να το παρουσιάσουν στην ΕΣΚΑΗ .
ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .
Η ομάδα μας επικοινώνησε με αναγνωρισμένους διαιτητές στον Ελληνικό χώρο κ όλοι συμφωνούν ότι όλα έπρεπε να γραφτούν κ στο ροζ κ στο κίτρινο φύλλο αγώνα ή στην χειρότερη να περιπτώσεων να δοθεί αντίγραφο του λευκού φύλλου αγώνος.
Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ αυτή τη στιγμή βράζει από αυτή την προκλητική και άνανδρη συμπεριφορά των παραπάνω Κυρίων .
Δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας σε όλα τα αρμόδια όργανα τόσο για την δικαίωση των αθλητών μας όσο και για την παραδειγματική τιμωρία των κ.κ.ΓΕΡΑΝΙΟΥ και ΛΑΜΠΙΡΗ .
Σας παρουσιάζουμε παρακάτω φωτό από το κίτρινο φύλλο αγώνα προς απόδειξη των ισχυρισμών μας» .