ΑΣΣ Αμαλιάδας: Κυριακή 21 Απρίλη η φιέστα ανόδου με παραδοσιακό γλέντι-“Να είστε όλοι εκεί”

spot_img

Προτεινόμενα

Μια μεγάλη φιέστα, η οποία θα συνοδεύεται από παραδοσιακό γλέντι και με την οποία η Αμαλιάδα θα ξαναζήσει στιγμές του πρόσφατου μπασκετικού παρελθόντος της, ετοιμάζει ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, με αφορμή την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ. Την μεταπροσεχή Κυριακή, 21 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, η Αμαλιάδα υποδέχεται την δεύτερη Γαλήνη και γιορτάζει τον τίτλο. Είναι μάλιστα πιθανό, αν νικήσει σήμερα, νικήσει και την Κυριακή των Βαΐων, η γιορτή να είναι διπλή, καθώς εκτός από τον τίτλο και την άνοδο, να γιορταστεί και η αήττητη πορεία της ομάδας.

Μετά το παιχνίδι και τη φιέστα, στον περιβάλλοντα χώρο θα στηθεί ένα γλέντι, με ψησταριές για τους φιλάθλους. Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Αμαλιάδας, ο οποίος δείχνει με πράξεις ότι θέλει να μοιραστεί την προσπάθειά του αυτή με την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους, προσκαλεί τον κόσμο:

Την Κυριακή 21 Απριλίου η φιέστα ανόδου και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή !Παραδοσιακό γλέντι αμέσως μετά το παιχνίδι !!

Ορίστηκε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου η ΕΣΚΑ-Η έκανε δεκτό το αίτημα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ να γίνει Κυριακή αντί Τετάρτη που γίνεται κανονικά . Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΓΑΛΗΝΗΣ που συμφώνησε σε αυτή την αλλαγή .
Ανοίγει πλέον ο δρόμος για μια μεγάλη γιορτή που θα γίνει εξ ολοκλήρου στο Κλειστό της Ήλιδας και θα περιλαμβάνει : Αγώνες ακαδημιών , διαγωνισμούς με πολλά δώρα , Μουσική από επώνυμους Djs , Απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή και τέλος ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι,με πλούσια εδέσματα !!
Κυριακή 21 Απριλίου στις 18:00 η ΑΜΑΛΙΑΔΑ γιορτάζει στο Κλειστό .
Χειροκροτούμε τους πρωταθλητές , γινόμαστε μια αγκαλιά όλη η πόλη και διασκεδάζουμε .
Να είστε όλοι εκεί!“.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα