ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς-Προτεραιότητα στους Ηλείους αθλητές 


Εν αναμονή της επικύρωσης των βαθμολογιών στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η που θα δώσει και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή στον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας, άρχισε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στην ομάδα.
Προτεραιότητα των ανθρώπων του ΑΣΣΑ είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ηλείους αθλητές να αγωνιστούν και να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ο σχεδιασμός προβλέπει την ανανέωση των Ηλείων που ήδη αγωνίζονται στην ομάδα και από κει και πέρα η πρόσθεση αθλητών που θα κάνουν την διαφορά στην κατηγορία .
Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τον καταρτισμό των ομίλων της κατηγορίας που θα δώσουν ξεκάθαρα την εικόνα των αντιπάλων του ΑΣΣΑ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομάδα θα κινηθεί στα πάνω ράφια του νέου πρωταθλήματος .

Οι επόμενες κινήσεις 

Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας για τη νέα χρόνια ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τους μεγάλους χορηγούς που θα κοσμήσουν για άλλη μια φορά τις εμφανίσεις του Ηλειακού συλλόγου .
Μην ξεχνάμε ότι φέτος το πρωτάθλημα απλώνεται σε όλη την περιφέρεια της Πελλοπονήσου και τα ανταποδοτικά οφέλη των διαφημιζόμενων εταιριών θα είναι πολύ μεγαλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια .