ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Σταύρος Κάλλης


Μια συνεργασία όταν πετυχαίνει είναι δύσκολο να μην συνεχιστεί. Ο Σταύρος Κάλλης θα ηγηθεί για μια ακόμα χρονιά της επίθεσης του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Ο χαρισματικός σκόρερ και δημιουργός συμφώνησε σε όλα με τον Α.Σ.Σ.Α και επιστρέφει μαζί του στις γνώριμες γι αυτόν εθνικές κατηγορίες, εκεί που επί πολλά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του . Τώρα πια μαζί του θα έχει ένα παλιό του γνώριμο και πολύ καλό του φίλο τον Ανδρέα Βουρνά.


Η άψογη συνεργασία των δυο πλευρών ήταν ο βασικός λόγος της ανανέωσης της συμφωνίας κάτι που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Σταύρου Κάλλη: «Πιστεύω σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για ένα και μόνο λόγο . Γιατί και ο Α.Σ.Σ.Α και εγώ το θέλαμε πολύ , αφού η άψογη περυσινή συνεργασία μας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα εντός και εκτός γηπέδου .Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με ένα σωματείο,
σοβαρό, οργανωμένο και φερέγγυο. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο , χαίρομαι που ο Ανδρέας Βουρνάς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι μαζί μας φέτος .Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί παρά να είναι πάντοτε υψηλοί.
Ανυπομονώ να ξαναπατήσουμε παρκέ και να αγωνιστώ πάλι μπροστά στους καταπληκτικούς φίλους της ομάδας».