ΑΣΣ Αμαλιάδας: Συνάντηση σε άριστο κλίμα με τον δήμαρχο-Έδωσαν «ραντεβού στο γήπεδο»

spot_img

Προτεινόμενα

Σε άριστο κλίμα έγινε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση των εκπροσώπων του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και Αστεριών Αμαλιάδας, με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο .

Παρόντες στην συνάντηση αυτή πέραν του Δημάρχου ήταν: Ο πρόεδρος του ΗΛΕΙΟΥ Αλέξης Μανωλόπουλος, οι Βασίλης Νιπεργιάλης, Δημήτρης Πέππας, Βαγγέλης Κιούφης και Διονύσης Πυλαρινός .
Οι εκπρόσωποι των σωματείων, αφού ευχαρίστησαν για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας, ενημέρωσαν ότι τακτοποίησαν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στο ιδιωτικό συμφωνητικό χρήσης του γηπέδου. Μετά από αυτό ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος για τη νέα σεζόν που έρχεται με τον Δήμαρχο Ήλιδας να αναπτύσσει και αυτός το πλάνο του και το όραμα του για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο .

«Τα σωματεία Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ & ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να κάνουν άριστη χρήση των εγκαταστάσεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κ.Χριστοδουλόπουλο στο γήπεδο, όπου φέτος έχουν άκρως πρωταγωνιστικούς στόχους»,  αναφέρουν με δελτίο Τύπου οι δυο ομάδες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα