ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Τον γύρο της μπασκετικής Ελλάδας κάνει η μεταγραφή του Πέτρου Νοέα (φώτο, βίντεο) 


Πανελλήνια αίσθηση προκαλεί η μεταγραφή του Πέτρου Νοέα. Ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, «ταξιδεύει» σε ολόκληρη τη χώρα, μέσα από μια κίνηση «ασύλληπτη» για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Κιούφης στην παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας. Μια μεταγραφή, η οποία παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ σήμερα το μεσημέρι, σε μια ευκαιρία παράλληλα, να ανακοινωθεί το πρότζεκτ της ομάδας, η οποία από την πρώτη μέρα της εμφάνισής της στο προσκήνιο, έχει δείξει ότι οι φιλοδοξίες της δεν έχουν ταβάνι.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Νιπεργιάλης, μίλησε για το σχέδιο του ΑΣΣ Αμαλιάδας, για να πάρει τον λόγο ο Πέτρος Νοέας,  ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΣΑ, στην ιστορική επιστροφή του στην πόλη η οποία τον έχει κατατάξει δίχως άλλο ανάμεσα στους τοπικούς ήρωες της αθλητικής της παράδοσης. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΑΣΣ Αμαλιάδας, Ηλίας Νιπεργιάλης, παρέδωσε τη φανέλα της ομάδας στον Πέτρο Νοέα.

 

Δείτε το βίντεο από τα όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση του σπουδαίου αυτού αθλητή, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα κοσμεί ξανά με την παρουσία του το ηλειακό μπάσκετ: