ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Το “istante” θα συνοδεύσει ξανά την ομάδα

  • 19
    Shares

Έναν από τους μεγάλους χορηγούς του ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΣΣ Αμαλιάδας. Πρόκειται για την επιχείρηση “istante”, η οποία συνόδευσε την ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται η ώρα να το κάνει και εκτός Ηλείας, στα γήπεδα ολόκληρης της Ελλάδας, όπως εξάλλου και η συγκεκριμένη επιχείρηση αναπτύσσεται.

Η ανακοίνωση του ΑΣΣ Αμαλιάδας:

«Για άλλη μια σεζόν το istante θα είναι δίπλα στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Στην πίσω όψη της φανέλας θα δηλώσει «παρών» μια δυναμική επιχείρηση! Τα καταστήματα γυναικείων και ανδρικών ρούχων που δεσπόζουν στην τοπική αγορά αλλά και στο Ιόνιο, με τρία καταστήματα στον Πύργο, ένα στην Σκαφιδιά, ένα στα Λεχαινά και ένα στο Αργοστόλι .

Η Νίκη Χρονοπούλου, είναι μια επιχειρηματίας που βλέπει μπροστά και με στρατηγικές κινήσεις έχει καταστεί σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πελατολόγιο πλέον από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης μέσω του e-shop. Επιχειρηματίας με μεγάλη διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό του νομού μας, για ακόμα μια φορά αποδεικνύει εμπράκτως ότι αναγνωρίζει και στηρίζει τις καλές προσπάθειες.

Νίκη Χρονοπούλου σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι κοντά μας!!».


  • 19
    Shares