ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: “Ψηλώνει” με τον Μάκη Νακόπουλο


Ένα πανίσχυρο ρόστερ δημιουργεί ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος βάζει ύψος στη δύναμή του. Ο Μάκης Νακόπουλος, ένας παίκτης με παραστάσεις, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα στο ταξίδι της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο παίκτης επισκέφθηκε την Τρίτη την Αμαλιάδα, υπέγραψε, παρουσία του Προέδρου του συλλόγου Ηλία Νιπεργιάλη και ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ομάδα.

Ο Μάκης Νακόπουλος 27 ετών 2.06 ύψος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Ο υψηλόσωμος Center που στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Απολλωνιάδας , Γαλλήνης , Παναχαικής και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Ναυπάκτου φθάνοντας μαζί του μέχρι την τελική φάση ανόδου στα πλέι οφ .
Είναι επιλογή και στοίχημα του τεχνικού επιτελείου αφού πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Νακόπουλος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .
Ο Μάκης Νακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αμαλιάδα όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του μάνατζερ Λάμπρου Σταθόπουλου , του εφόρου Δημήτρη Πέππα και του προέδρου Ηλία Νιπεργιάλη .
Η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ καλοσωρίζει τον Μάκη Νακόπουλο στην Αμαλιάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του“. 

Ο Μάκης Νακόπουλος, με τον Πρόεδρο του ΑΣΣ Αμαλιάδας, Ηλία Νιπεργιάλη.