ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας/Κόροιβος: Διαμαρτυρίες φιλάθλων για την κοινή διεξαγωγή των φιλικών


Διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Αμαλιάδας είχαμε για τη σχεδόν κοινή διεξαγωγή των φιλικών αγώνων του Αστέρα με την Καλαμάτα και του Κοροίβου με τον Απόλλωνα Πάτρας,  σήμερα το απόγευμα. Το ένα παιχνίδι ξεκινάει στις 5μ.μ. και το άλλο στις 6μ.μ., με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι φίλοι των δυο ομάδων να παρακολουθήσουν και τα δυο παιχνίδια και ιδιαίτερα το ματς του Κοροίβου, το οποίο μάλιστα έχει και ελεύθερη είσοδο.

Ο Αστέρας έχει ανακοινώσει εδώ και περίπου μια βδομάδα ότι αγωνίζεται με την Καλαμάτα, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι θα παίξει στις 5μ.μ.  Την επομένη, ο Κόροιβος ανακοίνωσε ότι διεξάγει και αυτός φιλικό παιχνίδι, στις 6μ.μ. και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Γίνεται αντιληπτό ότι πέρα από τα διαχρονικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, στο οποίο ποδόσφαιρο και μπάσκετ ουσιαστικά αποτελούν ένα κοινό συγκρότημα, με αποτέλεσμα αν ανοίξει η πόρτα για να υποδεχθεί τον κόσμο που θα πάει στο μπάσκετ, ουσιαστικά ο κόσμος αυτός να εισέρχεται δωρεάν και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, υπάρχει και το αντικειμενικό πρόβλημα με τους φιλάθλους οι οποίοι και να ήθελαν, δεν θα μπορέσουν τελικά να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα και τα δυο παιχνίδια των αγαπημένων τους ομάδων, δυο εκ των μεγαλύτερων και ακριβότερων ομάδων της Ηλείας αυτή τη στιγμή.