Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Αστέρας: Έκτακτο Δ.Σ. συγκαλεί ο Χριστοδουλόπουλος για την «Υπόθεση-Δαλαβούρα»

spot_img

Έκτακτο Δ.Σ. συγκαλεί σήμερα το απόγευμα, 18 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος στον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του δελτίου του Σταύρου Δαλαβούρα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία  με γνωστό δικηγόρο, ο οποίος αναμένει και αυτός εντολές.

Αυτή τη στιγμή, μένει να αποφασιστεί αν ο Αστέρας θα προχωρήσει το θέμα και θα κινήσει διαδικασίες ώστε να ανακληθεί το δελτίο του παίκτη, ή θα εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις, αν υπάρχουν τέτοιες, προκειμένου να αποφευφχθούν ατελείωτες δικαστικές διενέξεις. Για τον σκοπό αυτό, θα συγκληθεί το απόγευμα το Δ.Σ., ώστε να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στον Αστέρα και τη Νίκη Τραγανού, αλλά και ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πανηλειακό, ομάδα η οποία κατείχε τα δικαιώματα του παίκτη, πριν αυτός παραχωρηθεί στον Αστέρα.

Είναι άγνωστο τί έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής. Το βέβαιο είναι ότι όλα τα δεδομένα, εφόσον ξεκαθαριστούν και τεθούν στο τραπέζι, θα συνεκτιμηθούν και αναλόγως ο Αστέρας θα αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του, καθώς αυτή τη στιγμή, χωρίς να το έχει επιδιώξει, έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας υπόθεσης με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα