Αστέρας:  Έρχονται νέες βαριές ποινές σε περίπτωση μη καθόδου ή απόσυρσης από Πρωτάθλημα και Κύπελλο

spot_img

Προτεινόμενα

Με ποινή 500€ και απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα Πρωταθλήματος θα τιμωρηθεί ο Αστέρας Αμαλιάδας σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει στο Κύπελλο Ηλείας. Οι συμμετοχές, έληξαν την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο μπορεί θεωρητικά μέχρι και τη μέρα της κλήρωσης, να τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές υπάρχουν και να συμμετάσχει.

Αντίθετα, σε περίπτωση που δηλώσει κανονικά συμμετοχή και δεν κατέλθει να αγωνιστεί, τιμωρείται με απώλεια του παιχνιδιού Πρωταθλήματος και αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα. Επειδή μάλιστα πιθανή αποβολή του και από το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, μπορεί να επιφέρει αφαίρεση έξι βαθμών, είναι πιθανό να του επιβληθεί λόγω αρνητικής βαθμολογίας, σωρευτικά, αφαίρεση εννέα βαθμών από το Πρωτάθλημα της Α1. Ένα τέτοιο σενάριο θα είναι να ξεκινήσει και να αποσυρθεί στην πορεία.

Εάν αντίθετα δεν συμβεί τίποτα από όλα αυτά, δηλαδή ο Αστέρας αποσύρει τη συμμετοχή του τόσο από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όσο και από το Κύπελλο, υποβιβάζεται αυτόματα δυο κατηγορίες και του επιβάλλεται 500€ πρόστιμο από τη μη συμμετοχή του στο Κύπελλο. Σε αυτή την περίπτωση, τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία Ηλείας.Αυτό το παραπάνω, αν και δεν προβλέπεται, θα γίνει καθώς ο Αστέρας για την ΕΠΟ έχει δηλώσει συμμετοχή. Ενδεχόμενο υποβιβασμού δυο κατηγοριών, υπάρχει σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν κάνει δεκτή τη συμμετοχή, λόγω μη καταβολής οφειλών σε αυτή ή παραίτησης του Δ.Σ.

Τέλος, περίπτωση που αποβληθεί από το Πρωτάθλημα (μη κατερχόμενος σε τρία παιχνίδια να παίξει), αυτόματα αποβάλλεται και από το Κύπελλο, του αφαιρούνται έξι βαθμοί από την ερχόμενη σεζόν και του επιβάλλεται 6.000€ πρόστιμο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα