ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας-Αχαϊκή: Ζητούμενο το γκολ…


Το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας δίνει αύριο στις 5μ.μ. ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος ζεσταίνει τις… μηχανές του ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος τη μεθεπόμενη Κυριακή απέναντι στον Παλληξουριακό.

Ο Αστέρας, υποδέχεται την Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου και του Θανάση Αντωνόπουλου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Τίμος Καβακάς περιμένει να δει δυο πράγματα. Αφενός την ομάδα του να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα, πράγμα που δεν έκανε απέναντι στην Καλαμάτα, αφετέρου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες οι οποίες δεν είχαν αρκετό στα τελευταία φιλικά, επιλέγοντας τις θέσεις και την ποσότητα των όποιων αλλαγών, καθώς μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και η ομάδα την ερχόμενη βδομάδα μπαίνει σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου.

Ζητούμενο το γκολ

Η Αχαϊκή, όπως εμφανίστηκε στο παιχνίδι του Πύργου απέναντι στον Πανηλειακό, έδειξε ότι είναι μια «σφιχτή» ομάδα, μια ομάδα η οποία όχι απλά δεν δέχεται εύκολα γκολ, αλλά και μια ομάδα η οποία με το… σταγονόμετρο επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις. Για τον Αστέρα λοιπόν είναι ένας πρώτης τάξεως καλό τεστ, δεδομένου ότι οι «Βυσσινί» μέχρι τώρα έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ σε κλειστές άμυνες, αλλά έχουν δυσκολευτεί και πάρα πολύ γενικά στο γκολ. Με εξαίρεση το πρώτο φιλικό όπου συνάντησαν ομάδα του τοπικού, στα υπόλοιπα τρία εντός έδρας ματς, με Ζευγολατιό, Τρίκαλα και Καλαμάτα, δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα, αν και έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Αμφίβολος ο Μπουρντουζάν

Η Αχαϊκή έρχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει σε γενικές γραμμές και για τον Αστέρα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Λογικά επιστρέφει και ο Αρβανίτης ο οποίος δεν αγωνίστηκε προληπτικά στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, ενώ ίσως δεν αγωνιστεί σε αυτό το ματς ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν.

Ενημέρωση για τους κατόχους διαρκείας

Από τη διοίκηση του Αστέρας, ανακοινώθηκε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία του συλλόγου, προκειμένου να δηλώσουν τα ονόματά τους, τα οποία θα περαστούν σε ειδικό πρόγραμμα, με το οποίο θα σκανάρονται οι κάρτες και θα εισέρχονται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η γραμματεία του συλλόγου (δημοτικό στάδιο) είναι ανοιχτή καθημερινές από 5-8μ.μ., ενώ μπορούν να προσέλθουν και αύριο, στο φιλικό του Αστέρα με την Αχαϊκή.