ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Βγαίνει (βυσσινο)λευκος καπνός-Χριστοδουλόπουλος: «Έχω και… τρία κρυφά χαρτιά»


Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. μπήκε ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα Γενική Συνέλευση. Μια Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνεχιστεί σε επόμενη ημερομηνία, στην οποία θα ψηφιστεί και η νέα διοίκηση. Στη σημερινή συνέλευση, η οποία είχε χαρακτήρα προκαταρκτικό, συζητήθηκε το παρόν και το μέλλον της ομάδας, ακούστηκαν απόψεις, ενώ έγιναν γνωστά και κάποια πρόσωπα τα οποία θα μετέχουν είτε ως μέλη του Δ.Σ. είτε ως χορηγοί, είτε ως απλοί υποστηρικτές.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Αστέρα για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει. Τους ανακοίνωσε τον στόχο, το πλάνο,  τον προϋπολογισμό, αλλά αποκάλυψε και τα πρόσωπα με τα οποία έχει συζητήσει και του ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθειά του. Μάλιστα εκτός από αυτά τα πρόσωπα τα οποία ανέφερε, τα οποία είναι επαγγελματίες και επιστήμονες της περιοχής, ανέφερε ότι έχει και «τρία κρυφά χαρτιά».

Το κλίμα που επικράτησε ήταν θετικό, με όσους παρευρέθηκαν να συμφωνούν ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι επαφές και σύντομα να αναδειχθεί η διοίκηση, η οποία θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Η νέα προσπάθεια αυτή, σύμφωνα με τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, πρέπει να απέχει από όποιες συγκρούσεις του παρελθόντος, κομματικές ή παραταξιακές διαφορές και να έχει ενωτικό χαρακτήρα. Μάλιστα, επειδή εκφράστηκαν κάποιοι προβληματισμοί, αναφορικά με το διοικητικο καθεστώς, ο Χριστοδουλόπουλος εξήγησε ότι όλα θα λειτουργήσουν με διαφάνεια και με αποφάσεις συλλογικές.

 

Λυμπέρης: “Με τον Θανάση Παπαγεωργίου μπαίνω στο Δ.Σ.” 

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος επανέλαβε ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει αποχωρήσει από τον Αστέρα και δεν έχει καμία συμμετοχή, ενώ άξια αναφοράς είναι η τοποθέτηση του πρώην μέλους των Δ.Σ. του Αστέρα, Νίκου Λυμπέρη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του Θανάση Παπαγεωργίου και ότι μπαίνει στο Δ.Σ. μαζί του. Με τον τρόπο αυτό διασκέδασε κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που πιθανόν να είχαν δημιουργηθεί και είχαν να κάνουν με παλαιότερες προστριβές του με τον Κώστα Ντάβαρη, ο οποίος πλέον έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Νίκος Λυμπέρης τόνισε ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι από την Αμαλιάδα, έχει βοηθήσει και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή του. Ξεκαθάρισε όμως, αυτό που και στο παρελθόν είχε πει, όταν πέντε από τις εννέα φορές που μπήκε στο Δ.Σ. παραιτήθηκε. Ότι για να έχει νόημα η συμμετοχή του στο Δ.Σ., θα πρέπει και αυτό να λειτουργεί, ισότιμα ανάμεσα στα μέλη που θα το συγκροτήσουν, με πλάνο και ξεκάθαρες σκέψεις: “Όταν θα συμφωνήσουμε ένας παίκτης να πάρει κάποια χρήματα, ο παίκτης θα πρέπει να τα πάρει αυτά τα χρήματα, όσο θα είμαι εγώ στο Δ.Σ.”. Και κατέληξε, ότι ο στόχος του Αστέρα σε αυτή την κατηγορία που συμμετέχει, πρέπει να είναι το Πρωτάθλημα, καθώς ο φίλαθλος κόσμος για να ακολουθήσει την ομάδα, θα πρέπει να τη δει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

(Σε νεότερη ανάρτηση, βίντεο με την κατάθεση του πλάνου για τον Αστέρα Αμαλιάδας, από τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο)

Πλάνα από τη Γενική Συνέλευση 

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπιλίρης, ο οποίος θα μετάσχει στο νέο ξεκίνημα, μαζί με την Σοφία Ζαχαροπούλου, η οποία θα πλαισιώσει το τμήμα μάρκετινγκ, ο Κώστα Κουτσουβέλη, πρώην Πρόεδρο του Αστέρα και εκδότη του ilia.news.

Ο δικηγόρος Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην κίνηση για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Βασίλη Δανίκα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Αστέρα Δημήτρης Νάστος, ο οποίος θα μετέχει στην κίνηση, με τον Γιώργο Στασινόπουλο. 

Ο επιχειρηματίας Σταύρος Γιούλης, μετέχει στην κίνηση για την “επανεκκίνηση” του Αστέρα.