ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Δεν ευόδωσαν οι συναντήσεις του Παπαδάτου-Κάνει ύστατη προσπάθεια απόψε-Ποιος ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα

  • 20
    Shares

Δεν ευόδωσαν, ή δεν έχουν ευοδώσει μέχρι τώρα, στον επιθυμητό τουλάχιστον βαθμό, οι επαφές τις οποίες πραγματοποίησε ο Ανδρέας Παπαδάτος μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, τις οποίες και επιβεβαιώνει ο Ανδρέας Παπαδάτος.

 

Συνέπεια αυτού, οι εξελίξεις να έχουν πάει πίσω, ενώ και ο Γιώργος Λαγός, ειδοποιήθηκε να μην περιμένει άλλο, καθώς δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να εκλεγεί διοίκηση στον Αστέρα. Ο επικεφαλής του σχήματος, Ανδρέας Παπαδάτος, δεν εγκαταλείπει τα πράγματα και θα κάνει απόψε το βράδυ μια ύστατη προσπάθεια, καλώντας τους εμπλεκόμενους σε συνάντηση, η οποία είτε θα γίνει δια ζώσης, είτε αν δεν καταστεί εφικτό, τηλεφωνικά.

Ο Ανδρέας Παπαδάτος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ανέφερε: “Θα γίνει απόψε το βράδυ μια ύστατη προσπάθεια, οπότε και θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία“.

Στο μεταξύ, με βάση τα όσα διεμήφθησαν στην αμέσως προηγούμενη Γενική Συνέλευση, προέκυψε ότι ο Νίκος Λυμπέρης, παλιό μέλος του Αστέρα, εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την ομάδα, μαζί με ομάδα προσώπων. Κατά δήλωσή του, σε περίπτωση κατά την οποία δεν καταστεί εφικτή η συγκρότηση διοίκησης, μέσα από την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει, ήταν αυτός ο οποίος εξέφραζε την επιθυμία να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το κατά πόσον η πρόθεση αυτή,  παραμένει σε ισχύ, δεδομένου ότι έχουν περάσει και κάποιες πολύτιμες μέρες, δεν είναι γνωστό. Το βέβαιο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και η κάθε προσπάθεια που θα ξεκινήσει, θα συναντήσει αντικειμενικές δυσκολίες.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 


  • 20
    Shares