ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Διοικητικές διεργασίες ενόψει-Συλλυπητήρια στον Σπύρο Αποστολίδη


Σε φάση διοικητικών διεργασιών βρίσκεται ο Αστέρας, αφού τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Ηλεία και ο Πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Παπαδάτος. Παπαδάτος και Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί την περασμένη Κυριακή στη Γαστούνη και παρακολούθησαν το παιχνίδι Αίαντα-Ναυπακτιακού, στον οποίο Ναυπακτιακό αγωνιζόταν και ο πρώην αμυντικός της ομάδας Σωτήρης Νικολακόπουλος, είχαν την ευκαιρία να τα πουν απο΄κοντά.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να πραγματοποιθούν κάποια ραντεβού, κάποιες συνομιλίες, προκειμένου να ξακαθαρίσει ποια άλλα πρόσωπα έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν στη διοίκηση και να ενισχύσουν την προσπάθεια. Στόχος είναι οι διεγασίες να ολοκληρωθούν άμεσα και να προχωρήσει ο σύλλογος σε εκλογές.

Συλλυπητήρια στον Σπύρο Αποστολίδη

Ο Αστέρας, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τον Σπύρο Αποστολίδη για τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή:

O A.O. Αστέρας Αμαλιάδας, εκφράζει τη συμπαράστασή του στη βαθύτατη θλίψη ενός ανθρώπου ο οποίος έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην ομάδα, του Σπύρου Αποστολίδη, για τον απροσδόκητο χαμό της αγαπημένης συζύγου και μητέρας του παιδιού τους. Φίλε Σπύρο καλό κουράγιο σε σένα και την οικογένειά σου και να την έχετε πάντα στη μνήμη σας!“.