ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Δυσκολεύει η κατάσταση χωρίς Παπαγεωργίου-Δεν σκέφτεται εμπλοκή του ο Νικολόπουλος-Κρίσιμες αποφάσεις αύριο στη Γ.Σ.


Ο διοικητικός επικεφαλής του Αστέρα Θανάσης Παπαγεωργίου, εξέφρασε ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Τη δεδομένη βούλησή του να βοηθήσει την ομάδα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα έχει τον ενεργό ρόλο που είχε πέρυσι. Από τα όσα μετέφερε στη Γενική Συνέλευση ο Άγγελος Αναστασόπουλος, ξεκάθαρα δεν προκύπτει ενεργός εμπλοκή του Θανάση Παπαγεωργίου στα διοικητικά.

Κατά συνέπεια, οι επόμενες μέρες και ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον σύλλογο, καθώς χωρίς την άμεση συνεισφορά του Θανάση Παπαγεωργίου, θα πρέπει να βρεθούν από αλλού οι πόροι για να ξεκινήσει ο σύλλογος τον σχεδιασμό του.

Αύριο το απόγευμα στις 7:30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα, με αποκλειστικό στόχο τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα. Και μάλιστα, οι ημερομηνίες τρέχουν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς μέχρι τις 31 Ιουλίου, πρέπει η ομάδα να δηλωθεί στο Κύπελλο Ελλάδας. Τις τελευταίες μέρες, γίνονται κάποιες διερευνητικές επαφές, το αποτέλεσμα των οποίων θα φανεί ξεκάθαρα αύριο το απόγευμα. Για την ώρα πάντως, δεν έχει προκύψει χειροπιαστά κάποια ξεκάθαρη κίνηση από άλλες πλευρές. Και βέβαια, ούτε από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Κώστα Νικολόπουλο, για τον οποίο έχουν ακουστεί ή γραφεί κάποια σχόλια. Με τα τωρινά δεδομένα και με βάση τις πληροφορίες, ο Κώστας Νικολόπουλος δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί με την ομάδα, ούτε έχει κάνει την οποιαδήποτε «νύξη», μένοντας εκτός των διεργασιών.

Μοναδική πρωτοβουλία σε εξέλιξη, είναι η πρόταση κάποιων μελών, να συγκεντρωθούν κάποια πρόσωπα τα οποία θα συνεισφέρουν σε κάποιο βαθμό στα πρώτα έξοδα και με βάση αυτή την πρωτοβουλία, να γίνουν περαιτέρω κινήσεις διεύρυνσης και εξεύρεσης εσόδων.

Η πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση

Πιο κάτω, η πρόσκληση του ΑΟ Αστέρα Αμαλιάδας, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα:

«Την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ., καλούνται στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, σε Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ. 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα, είτε στη Β΄ Εθνική, είτε στη Γ΄ Εθνική.
Δεν περισσεύει κανένας!
».