Αστέρας: Δύσκολα ο Σταθάκης, μοιρασμένες πιθανότητες για Μαρουκάκη…

spot_img

Προτεινόμενα

Δυο είναι τα ερωτηματικά για τον Αστέρα Αμαλιάδας ενόψει του ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής στους Μολάους απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Πιο συγκεκριμένα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή δυο ποδοσφαιριστών, βασικών στελεχών της ομάδας, των Σταθάκη και Μαρουκάκη, με τη συμμετοχή ιδιαίτερα του πρώτου να είναι πιο δύσκολη, δεδομένου ότι δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σταθάκης, νιώθει κάποιες ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας και ακολουθεί θεραπεία. Η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως φυσικά και το αν θα χρησιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Προπονήθηκε ελαφρά ο Μαρουκάκης

Πρόβλημα όμως αντιμετωπίζει και ο Ματθαίος Μαρουκάκης, πρόβλημα στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα από το ξεκίνημα της εβδομάδας να μην μπορέσει να προπονηθεί. Ο κυνηγός του Αστέρα, σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά παραμένει αμφίβολος, καθώς δεν γνωρίζει κανένας αν στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητας.

Κρίσιμες οι επόμενες δυο μέρες

Με τα παραπάνω δυο προβλήματα λοιπόν και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ρόβα, ο Τίμος Καβακάς καταστρώνει τα πλάνα της Κυριακής. Ανάλογα με την πορεία των τραυματιών θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, χωρίς να αποκλείεται να έχουμε και αλλάγες, ως προς το σχηματισμό και λιγότερο ως προς τα πρόσωπα, στα οποία δείχνει να έχει σε μεγάλο βαθμό καταλήξει (κρίνονται μια, το πολύ δυο θέσεις της αρχικής ενδεκάδας).  Και βέβαια, θα είναι κρίσιμες οι επόμενες δυο μέρες, μέχρι δηλαδή να αναχωρήσει η αποστολή (το Σάββατο το απόγευμα) για τη Λακωνία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα