Αστέρας: Δύσκολα προλαβαίνει ο Παγώνης-Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τσάμης

spot_img

Προτεινόμενα

Προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ έκανε σήμερα ο Γιώργος Τσάμης, ο οποίος ωστόσο ιατρικά θα είναι έτοιμος 100% την άλλη βδομάδα, οπότε αναμένεται στο παιχνίδι απέναντι στη Βάρδα να επιστρέψει και στη 18αδα. Αντίθετα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για τον Τάσο Παγώνη, ότι τελικά θα μπορέσει να αγωνιστεί, δεν μπόρεσε σήμερα να προπονηθεί και πολύ δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Θυμίζουμε ότι ο Παγώνης αγωνίστηκε περίπου για μισή ώρα στην Κάτω Αχαγιά και αποχώρησε τραυματίας, παίρνοντας τη θέση του ο Τάσος Κυριάκος.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν αύριο και οριστικές αποφάσεις από τον Σούλη Παπαδόπουλο θα έχουμε το Σάββατο, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό, καθώς για τους περισσότερους παίκτες περιελάμβανε αποκατάσταση, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί το ματς της Τετάρτης με τη Νίκη Τραγανού.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί την Κυριακή και ο Κώστας Μπανούσης, ο οποίος εκτός από λόγους ροτέισον, έμεινε και προληπτικά έξω από το ματς Κυπέλλου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα