ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Παγώνη

Δύσκολες στιγμές ζει ο Τάσος Παγώνης, ο οποίος έχασε τη μητέρα του. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο οποίος βρίσκεται κοντά της από χθες έχοντας λάβει σχετική άδεια από την ομάδα για να απουσιάσει από τις προπονήσεις, δέχθηκε και τα συλλυπητήρια από την ομάδα του μέσω επίσημης ανακοίνωσης:  «H οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας, συμπαραστεκόμαστε και συλλυπούμεθα θερμά τον ποδοσφαιριστή μας Τάσο Παγώνη, για τον χαμό της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλή δύναμη Τάσο, να την έχεις πάντοτε μέσα σου…».
 
Επίσης, με άλλη ανακοίνωση του ο Αστέρας, «ευχαριστεί θερμά τον μικροβιολόγο Χάρη Παναγόπουλο, για τη δωρεάν υποβολή σε μικροβιολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας».
Τέλος, εύχεται και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Διονύση Πλαστουργό: «Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Διονύση Πλαστουργό ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη. Του εύχεται επίσης καλή δύναμη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να κάνει και πάλι με τον καλύτερο τρόπο αυτό που τόσο αγαπάει! 
Καλή επιστροφή Διονύση!».