ΗΛΕΙΑ

Αστέρας: “Είμαι ο επικεφαλής-Ο κόσμος να έχει υπομονή”, είπε ο Παπαδάτος (βίντεο)

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται από τα λεγόμενα του Ανδρέα Παπαδάτου η συγκρότηση του νέου Δ.Σ., ενώ από την ερχόμενη βδομάδα, θα αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις στην ομάδα, σχετικά με την πρόσληψη προπονητή και τις μετεγγραφές της ομάδας. Ουσιαστικά, λιγότερο από ένα μήνα μέχρι τη σέντρα του Πρωταθλήματος, ο Αστέρας βρίσκεται στο δρόμο της εκλογής Δ.Σ., αφού έχει βρεθεί ο επικεφαλής, πράγμα που ήταν και το πιο δύσκολο μέχρι τώρα.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Η αποψινή συνάντηση, έφερε τα πράγματα ένα βήμα μπροστά, όπως διατείνονται οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στο Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος. Με άλλα λόγια, η εκλογή του Δ.Σ. θα είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά και ουσιαστική, αν σε αυτές τις μέρες ο Ανδρέας Παπαδάτος μέσα από τις επαφές που θα πραγματοποιήσει, κρίνει κατάλληλα κάποια άλλα άτομα να μπουν στη διοίκηση. Και κατά συνέπεια, θα ολοκληρωθεί το “σχήμα”, το οποίο θα ζητήσει εμπιστοσύνη της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης η οποία θα γίνει.

Ας δούμε εδώ βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Παπαδάτος, εξερχόμενος από τη μυστική συζήτηση που είχαν τα άτομα τα οποία αποτελούν τρόπον τινά έναν προπομπό του επίσημου Δ.Σ.