15 C
Pýrgos
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Αστέρας: Εικόνα θετική για δεκαπέντε μέρες προετοιμασίας

spot_img

Αν ξεκινούσε χθες το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, σίγουρα ο Αστέρας δεν θα ήταν έτοιμος. Σαφώς και ούτε την ερχόμενη βδομάδα θα μπορεί κανείς να πει ότι θα έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Η εικόνα που παρουσίασε χθες στο Βαρθολομιό, ήταν σαφώς μια εικόνα ομάδας η οποία βρίσκεται μόλις δεκαπέντε μέρες στο γήπεδο. Μια ομάδα, η οποία τηρουμένων των αναλογιών, παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Σαφώς ακόμα χρειάζεται χρόνο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι, το οποίο εκτός από την καλή φυσική κατάσταση, απαιτεί συνδυασμό ατομικών ικανοτήτων. Στοιχεία τα οποία έρχονται μέσα από τον χρόνο. Γιατί ανεξάρτητα από το βαθμό ετοιμότητας του κάθε ποδοσφαιριστή ατομικά, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και το επίπεδο προσαρμογής αυτού στο καινούργιο σύνολο. Κλασικό παράδειγμα ο Μπατζακόπουλος, ο οποίος έχει έρθει άριστα προετοιμασμένος, ωστόσο είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο μέχρι να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους χρειάζονται χρόνο. Γι΄αυτό και είπαμε παραπάνω ότι η εικόνα που έβγαλε η ομάδα, μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τα προβλήματα που συνάντησαν οι Βυσσινί απέναντι σε μια ομάδα πιο μπροστά σε βαθμό προετοιμασίας, αλλά και μια ομάδα πειθαρχημένη και άριστα δουλεμένη από έναν ανερχόμενο τεχνικό όπως ο Μιχάλης Παπουτσής, παλιός ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων και του Αστέρα.

 

Εντυπωσίασε ο Σταυρούλιας

Από το χθεσινό φιλικό, ένας παίκτης που άφησε άριστες εντυπώσεις με το παιχνίδι του, την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την εν γένει παρουσία του, ήταν ο Σωτήρης Σταυρούλιας. Δημιούργησε κάποιες εξαιρετικές φάσεις, ενώ είχε και δυο «κεραυνούς» στο δοκάρι. Και αυτός βέβαια, υπάγεται στον γενικό κανόνα, ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο γνωριμίας του τρόπου παιχνιδιού των συμπαικτών του.

 

Θα έχει πολλή δουλειά ο Λαγός

Αυτός σίγουρα που θα έχει πολλή δουλειά αυτή την εβδομάδα, είναι ο Γιώργος Λαγός. Από σήμερα κιόλας, θα πάρει το βίντεο του παιχνιδιού στα χέρια του και θα το αναλύσει καρέ-καρέ, ώστε να επισημάνει στους παίκτες του αυτά που πρέπει να επισημάνει. Και να μπορέσει, όσο το δυνατόν να περάσει τα στοιχεία του παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που αυτός θέλει. Ο χρόνος ασφαλώς της μιας βδομάδας δεν επαρκεί για να πούμε ότι θα το πετύχει στο 100%, ωστόσο ο Αστέρας στην πρεμιέρα απέναντι στη Δάφνη, θα πρέπει λογικά να εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με το χθεσινό ματς.

 

Ερωτηματικό ο Χοτζάι

Στο ξεκίνημα αυτό της αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει ένα ερωτηματικό που λέγεται Τζέτο Χοτζάι. Ο αμυντικός του Αστέρα, δεν έχει έως τώρα σε κανένα από τα φιλικά. Και ο λόγος είναι ότι κατά τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο που πέρασε, ο γιατρός συνέστησε να γίνει επανέλεγχος και περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να λάβει το ιατρικό ΟΚ για  να του μπορέσει να παίξει.

 

Πάντα ανοιχτό για μεταγραφές

Και βέβαια ο Αστέρας, έχει πάντα ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια του στο μεταγραφικό μέτωπο. Κάθε άλλο παρά έχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τους Βυσσινί, οι οποίοι μέχρι να διαμορφώσουν το ρόστερ με τον τρόπο που θέλουν, να βρίσκονται διαρκώς σε αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας κοιτάζει στην αγορά της βόρειας Ελλάδας ώστε να βρει παίκτες, ενώ ταυτόχρονα περιμένει και μια-δυο περιπτώσεις από την Ηλεία, όπως αυτή του Δημήτρη Μπράβου.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα