21.8 C
Pýrgos
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Αστέρας: Εξελέγη κανονική διοίκηση με επικεφαλής τον Χριστοδουλόπουλο

spot_img

Προτεινόμενα

Νέα διοίκηση έχει από χθες και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ο Αστέρας, καθώς μέχρι τώρα βάδιζε με διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο. Από σήμερα οι Βυσσινί, έχουν νέο 11μελές Δ.Σ., το οποίο εξελέγη καθώς δεν υπήρχε άλλο περιθώριο αναμονής, καθώς η προθεσμία για να εγγραφεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. εκπνέει στο τέλος Ιουλίου.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί αύριο σε σώμα και θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο. Νέος Πρόεδρος, θα είναι πιθανότατα ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και μέλος της προσωρινής διοίκησης. Αντιπρόεδρος, ο Σπύρος Σαμψούνης και Γραμματέας ο Κώστας Κριετσιώτης.

Η διοίκηση αυτή, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δυο συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είναι να ολοκληρωθεί η εγγραφή του Αστέρα στο Μητρώο, να εηασφαλίσει κρατική χρηματοδότηση, χρήση των δημοτικών εγκαταστάσεων και δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Επίσης, θα κληθεί να τροποιοιήσει το Καταστατικό, το οποίο και θα φέρει προς ψήφιση σε μια νέα Γενική Συνέλευση.

Επόμενος στόχος της νέας διοίκησης, θα είναι να προχωρήσει σε συνομιλίες και επαφές με επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Θα έρθει σε επαφή μαζί τους και θα συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής τους. Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθεί γι’ αυτό τον λόγο ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστα να συνεχιστούν οι διεργασίες. Το χρονικό διάστημα αυτό, είναι μέχρι το τέλος του Ιουλίου, οπότε και αφού η διοίκηση διευθετήσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα, θα ξεκινήσει να καταρτίζει το μπάτζετ, ξεκινώντας και τον σχεδιασμό. Να ανοίξει δηλαδή θέμα προπονητή, παικτών και οργάνωσης της ομάδας. Εάν σε αυτό το διάστημα, υπάρχει πρόσωπο ή πρόσωπα, τα οποία θελήσουν να φέρουν χρήματα και να εισέλθουν στο Δ.Σ., τότε ενδεχομένως να παραιτηθεί η διοίκηση ωστε να ανοίξει ο δρόμος σε ένα νέο σχήμα. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Κώστα Κριετσιώτη, ο οποίος ανέφερε ότι μπαίνει στο Δ.Σ. για να ολοκληρώσει αυτό το οποίο ξεκίνησε, δηλαδή την εγγραφή του συλλόγου στο Μητρώο και εν συνεχεία, να παραιτηθεί αν βρεθεί μια άλλη διοίκηση, από ανθρώπους οι οποίοι θα βάλουν τα λεφτά για να πάει η ομάδα μπροστά.

Στο νέο Δ.Σ., δεν θα συμμετάσχει ο Ανδρέας Παπαδάτος, ο οποίος ωστόσο θα βοηθήσει οικονομικά. Στον απολογισμό τον οποίο έκανε, ανέφερε ότι η απερχόμενη διοίκηση, παραδίδει εκτός από μια καλή οργανωμένη ομάδα, έτοιμη να λάβει την κρατική αναγνώριση, συνάμα και ένα “κεφάλιο”, με ποδοσφαιριστές από πέρσι, με κάποιους εκ των οποίων να έχουν ήδη λάβει και αρκετά χρήματα ως προκαταβολές. Παράλληλα δεσμεύθηκε και αυτός να συνεχίσει τις επαφές, ώστε να εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις χρηματοδοτών, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Γιώργου Πανόπουλου, τον οποίο ο ίδιος συνάντησε προσωπικά. Ανέφερε ότι όλα αυτά απαιτούν χρόνο και συμφώνησε ότι θα έπρεπε άμεσα να εκλεγεί νέα διοίκηση, ώστε η ομάδα να μην χάσει τα χρονικά περιθώρια που είναι στενά.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα