ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: «Ζυμώσεις» με πρωταγωνιστικό ορίζοντα


Με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κινούνται στον Αστέρα Αμαλιάδας, με «άκρα μυστικότητα». Τις τελευταίες μέρες, κάποια παλιά στελέχη της ομάδας, πραγματοποιούν επαφές με ντόπιους παράγοντες και επαγγελματίες της περιοχής, παρουσιάζοντάς τους ένα πλάνο, το οποίο θέλει την ενδυνάμωση της ομάδας με παίκτες από την τοπική αγορά, οι οποίοι είναι ελεύθεροι.

 

Ένα πλήρες πλάνο, το οποίο θα έχει σαν στόχο να ξαναβάλει τον Αστέρα σε πρωταγωνιστική τροχιά, ικανό να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά και το κυριότερο, να φέρει ξανά τον κόσμο της Αμαλιάδας και της γύρω περιοχής στο γήπεδο.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή τη στιγμή, έχει γίνει πολύ σοβαρή προεργασία, έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι, ενώ διεξάγονται και συζητήσεις με εγνωσμένης αξίας προπονητές, εκτός Ηλείας, προκειμένου να καθοριστούν οι άξονες της προσπάθειας. Μέσα στο πλάνο αυτό, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο οργάνωσης, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση.

Εκείνο το οποίο απομένει, είναι να εξασφαλιστεί το μπάτζετ, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας (την Παρασκευή), ή τις αρχές τις επόμενης, θα έχουν τα πράγματα αρχίσει να ξεκαθαρίζουν, οπότε και οι κινήσεις που αυτή τη στιγμή γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο, θα αρχίσουν να παίρνουν «σάρκα και οστά».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος