ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Ισχυρός μέχρι το φινάλε-Τακτοποίησε προσωπικά το θέμα των πληρωμών ο Παπαγεωργίου

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το αναμενόμενο στον Αστέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουν τη «μάχη». Το αντίθετο, πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και βλέποντας την ομάδα να έχει αυτή την απόδοση επί ενενήντα λεπτά στη βροχή, νιώθουν πίστη για επίτευξη του τελικού στόχου. Πρώτος απ’ όλους είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά το θέμα των πληρωμών και τακτοποίησε τους ποδοσφαιριστές, διασφαλίζοντας την ηρεμία και περνώντας το «μήνυμα» ότι η ομάδα είναι εδώ, ισχυρή, συνεπής στις υποχρεώσεις της και έχοντας όλα τα εχέγγυα να κόψει πρώτη το νήμα, πηγαίνοντας στην τελική ευθεία.

Ήταν αυτός ο οποίος έστειλε τα χρήματα που απαιτούνται, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου να διευθετήσει το ζήτημα. Και με τη σειρά τους οι παίκτες, απερίσπαστοι πλέον, να δουλεύουν και να στοχεύουν σε ένα ντεμαράζ που θα φέρει τον Αστέρα πρώτο. Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για μια ιστορική συγκυρία και ιστορική ευκαιρία για τον Αστέρα να υλοποιήσει το όνειρο της ανόδου. Ποτέ άλλωστε τις προηγούμενες δεκαετίες ο Αστέρας δεν βρισκόταν τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και με ένα ισχυρό οικονομικό παράγοντα στο πλευρό του, να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Κατά συνέπεια, είναι φανερό ότι από δω και πέρα και αρχής γενομένης από τα εντός έδρας παιχνίδια, η στήριξη του κόσμου θα πρέπει να είναι ανάλογη ομάδας η οποία στοχεύει σε άνοδο στη Β΄ Εθνική. Και βέβαια, η βοήθεια του κόσμου θα είναι σημαντική και στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και σε όλα τα επίπεδα.

Όπως προαναφέραμε, η εμφάνιση ήταν το στοιχείο που κρατούν στον Αστέρα. Τόσο μέσα από τις δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου, όσο και μέσα από τις δηλώσεις του «μπαρουτοκαπνισμένου» σε τέτοιες καταστάσεις Τάσου Κυριάκου, βγαίνει προς τα έξω μια πίστη. Αν παίξει η ομάδα και στα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια όπως έπαιξε προχθές με τον Παναρκαδικό, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Είναι όμως μια γενική διαπίστωση και από τους φιλάθλους του Αστέρα, από τους ηρωικούς εκείνους οι οποίοι με τις ομπρέλες στο χέρι ενενήντα λεπτά, διαπίστωσαν ότι η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο και δεν θα συμβαίνει πάντα να κολλάει η μπάλα στη λάσπη, ή να κρατάει ο διαιτητής καθυστερήσεις μέχρι να… νυχτώσει.