ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Κάλεσμα στον κόσμο του για το ματς με το Λεωνίδιο


Μπορεί αύριο την ίδια ώρα να παρελαύνει το καρναβάλι της Αμαλιάδας, ωστόσο οι φίλοι του Αστέρα, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, όσοι αγαπούν τον Αστέρα και το ποδόσφαιρο της περιοχής, δεν έχουν παρά να αφήσουν το καρναβάλι για του χρόνου και να βρεθούν στο γήπεδο, να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, ώστε να φτάσει ο Αστέρας στη νίκη.

Εάν μάλιστα τα νέα που θα έχουν έρθει νωρίτερα από το παιχνίδι Αστέρα Βλαχιώτη-Ζακύνθου, είναι ευχάριστα, τότε όλα θα είναι ιδανικά, ώστε να στηθεί ένα ποδοσφαιρικό σκηνικό ευχάριστο. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος του Αστέρα αύριο θα είναι η νίκη και μέσα από ένα καλό παιχνίδι, να επιβεβαιώσει ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και μια από τις καλύτερες της Ελλάδας στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά το κάλεσμα του Αστέρα Αμαλιάδας προς τους φιλάθλους:

«Η ομάδα μας, ο Αστέρας Αμαλιάδας, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή σε απόσταση βολής. Ελάχιστα πλέον μας χωρίζουν από την πρωτιά και στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος, γινόμαστε περισσότεροι. Είμαστε όλοι μαζί. Όλοι το Σάββατο στο γήπεδο της Αμαλιάδας, όπου ο Αστέρας υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Λεωνιδίου, μια ομάδα με τη δική της διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες.
Το Σάββατο, δίνουμε ώθηση στην ομάδα μας για τη νίκη και κρατάμε το όνειρο ζωντανό. Καμία νίκη δεν είναι δεδόμένη, καμία κατάκτηση δεν είναι εύκολη, όταν όμως είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.
Το Σάββατο στις 3μ.μ., όλοι στο γήπεδο, για το παιχνίδι του Αστέρα μας με το Λεωνίδιο
».