ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Καλεί τον κόσμο σε συσπείρωση ο Αγγελής


Ο πρόεδρος του Αστέρα Βαγγέλης Αγγελής, προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας να έχει βροντερή παρουσία την Κυριακή. Ο Βαγγέλης Αγγελής, ένας άνθρωπος ο οποίος πολύ σπάνια φέτος αποφασίζει να μιλήσει, αυτή τη φορά  το κάνει, βλέποντας ότι ο Αστέρας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να παραμείνει εκεί και εκείνο πλέον που έχει σημασία για την ομάδα, είναι να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Δεν είναι εξάλλου μυστικό, ότι η παρουσία του κόσμου του Αστέρα δεν ήταν μέχρι τώρα ανάλογη των μεταγραφικών κινήσεων που έχουν γίνει στην ομάδα. Είναι εύλογο λοιπόν όλοι στην ομάδα να περιμένουν κόσμο που αρμόζει σε έναν πρωτοπόρο Γ΄ Εθνικής και την Κυριακή, συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ο κόσμος της περιοχής να έχει την παρουσία που αρμόζει στον εφετινό Αστέρα.

Ο Βαγγέλης Αγγελής, με δήλωσή του στο asterasamaliadas.gr, αναφέρει: «Ο Αστέρας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις στην ιστορία του. Δεύτερη σεζόν στη Γ’ Εθνική, μετά την άνοδό του και την παραμονή, έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων. Ξεκίνησε ιδανικά , με 2×2 νίκες, είναι πρωτοπόρος στη Γ΄ Εθνική και αν την Κυριακή νικήσει τον Διαγόρα θα είναι μόνος πρώτος. Έφτασε λοιπόν η ώρα του κόσμου. Όχι να «μιλήσει» ο κόσμος, όπως είθισται να λέμε. Αλλά να «ξεσηκωθεί» ο κόσμος. Την Κυριακή ο κόσμος του Αστέρα πρέπει να δώσει «βροντερό» παρών. Με τον τρόπο αυτό θα επιβραβεύσει την ομάδα για τη μεγάλη της νίκη στην Τρίπολη, όσο και θα της δώσει ώθηση να κερδίσει ακόμα ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι.
Ο κόσμος την Κυριακή με την παρουσία του επιβραβεύει τη διοίκηση, τόσο την προηγούμενη, η οποία ανέβασε και καθιέρωσε την ομάδα στη Γ Εθνική και έθεσε τις βάσεις, όσο και την τωρινή διοίκηση, η οποία έχει κάνει υπερβάσεις σε όλα τα επίπεδα και έχει καταστήσει τον Αστέρα πρωταγωνιστή. Όλοι λοιπόν την Κυριακή να είμαστε στο γήπεδο. Δεν περισσεύει κανένας. Όλοι ενωμένοι μπορούμε πολλά. Το οφείλουμε στον Αστέρα, ο οποίος με όλους μας κοντά του, μπορεί να φτάσει ψηλότερα».

 

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία

Αγωνιστικά ο Αστέρας είναι έτοιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα. Ο Τίμος Καβακάς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τάσο Παγώνη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Στην αποστολή θα μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η 18αδα θα αποφασιστεί πριν από το παιχνίδι. Σήμερα το απόγευμα οι Βυσσινί προπονήθηκαν στο βοηθητικό της Αμαλιάδας, με έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο.