ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: “Καραμπόλα” για Football League μέσω… Καλαμαριάς;


 

Χάος επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου και δεν αποκλείεται, η ιστορική ομάδα να διαλυθεί και να υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική, αν δεν γεφυρωθεί τι χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον νυν ιδιοκτήτη και τον επίδοξο νέο. Μάλιστα οι εξελίξεις αυτές, προσφέρουν στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα Αμαλιάδας μια ελπίδα έστω και με αυτό τον τρόπο, η ομάδα της Αμαλιάδας να ανέβει στη Football Legaue.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η metrosport.gr της Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί εκτενές άρθρο και περιγράφει την κατάσταση ως έχει. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η οικογένεια Μπαλτίδη, φέρεται να βρήκε τη λύση για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα μέσω χορηγίας της Tipbet και της συμφωνίας με τον Παύλο Μυροφορίδη, όμως η υπόθεση της «αλλαγής σελίδας» φαίνεται ότι «κολλάει» στην πλευρά Καλαϊτζίδη.

Μάλιστα, υπήρξε «διαρροή» στην ιστοσελίδα flnews που υποστηρίζει  μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία για πώληση της ομάδας» και πως: «τις αποφάσεις τις παίρνει μόνο ένας και αν ο όποιος ενδιαφερόμενος δεν μιλήσει μαζί του, τότε καμία αλλαγή δεν υφίσταται. Αν δε, οι προτάσεις που κατατεθούν δεν είναι αυτές που επιθυμεί ο ίδιος, τότε κατά 99% ο Απόλλων Πόντου θα βάλει λουκέτο και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Football League»!

 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στο ενδεχόμενο συμμετοχής στη Γ’ Εθνική η ΠΑΕ θα εξοφλήσει όλα τα χρέη της έως τελευταίου ευρώ εν ευθέτω χρόνω»! Τελειώνει αναφέροντας ότι «ζήτημα αλλαγής διοίκησης δεν τέθηκε ποτέ, πόσω δε μάλλον με εμπλοκή οποιασδήποτε στοιχηματικής εταιρείας και γι’ αυτό και οι επαφές των προηγούμενων εβδομάδων αφορούσαν σε συνεργασία υπό τη μορφή χορηγίας όπως είχε γίνει και πέρυσι».

Μάλιστα υπήρξε κοινοποίηση της διαρροής αυτής από την Κατερίνα Καλαϊτζίδου στα social media, με το σχόλιο «Αρχίσατε τους πανηγυρισμούς; Βιάζεστε».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Γιώργος Γιακουμιδης συναντήθηκε με την πλευρά Μπαλτίδη και συμφώνησε σε όλα για να προχωρήσει η ομάδα στην αλλαγή σελίδας, όμως τώρα καλείται να γεφυρώσει το όποιο χάσμα με την πλευρά Καλαϊτζίδη και να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις διότι διαφορετικά ο Απόλλων μένει μετέωρος και οδεύει προς Γ Εθνική!».