Αστέρας: Κατέθεσε σήμερα το υπόμνημα στην Εφέσεων-Από βδομάδα η απόφαση

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Σε άσκηση έφεσης προχώρησε σήμερα το πρωί ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος προσκόμισε το υπόμνημά του στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία θα κληθεί να αποφανθεί για την τύχη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Αστέρα και Ηρόδοτο.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Επιτροπή Εφέσεων, θα πάρει απόφαση για το θέμα μέσα σε διάστημα περίπου οκτώ ημερών, αν και έχουμε διαπιστώσει και στο παρελθόν ότι υπάρχουν και περιπτώσεις οι οποίες έχουν αργήσει περισσότερο να κριθούν από τα αρμόδια όργανα.

Η δικαστική υπόθεση βεβαίως μπορεί να συνεχίζεται, ωστόσο η ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα που πέτυχαν μέσα στο γήπεδο (μην ξεχνάμε ότι μέσα στο γήπεδο ο Αστέρας Αμαλιάδας κέρδισε την άνοδο) και βέβαια περιμένουν τις εξελίξεις στα εξωαγωνιστικά «μέτωπα» για να μάθουν και την τύχη που θα έχει η ομάδα.

Ακόμα μεγαλύτερη βεβαίως είναι η αγωνία των διοικούντων και των φιλάθλων του Αστέρα, καθώς εκτός από τις δικαστικές υποθέσεις, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ανόδου μέσω της τρίτης θέσης στον όμιλο και της πέμπτης συνολικά στη Γ΄ Εθνική. Για να διασφαλιστεί η τρίτη θέση, θα πρέπει είτε να απορριφθεί η έφεση του Εθνικού την αφαίρεση τριών βαθμών, είτε να μειωθεί (ή και να εξαφανιστεί η ποινή) του -5 για τον Αστέρα.

Τέλος, θυμίζουμε ότι έφεση για τα γεγονότα του παιχνιδιού Αστέρας-Ηρόδοτος, έχει ασκήσει και η πλευρά του Ηροδότου, η οποία θεωρεί βαρύτατες τις τιμωρίες στους ανθρώπους του τεχνικού της επιτελείου, οι οποίοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα