ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Κατεβαίνει κανονικά την Κυριακή-Δρομολογούνται εξελίξεις


Κανονικά κατεβαίνει την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Νίκη Τραγανού ο Αστέρας. Οι εμπλεκόμενοι στα θέματα της ομάδας αποφάσισαν να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ο σύλλογος ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής και αυτό, όπως όλα δείχνουν, καθίσταται εφικτό.

Από εκεί και πέρα, από τη Δευτέρα συγκεκριμένα, ξεκινούν οι διεργασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε προφορικό στάδιο, για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα ανάδειξη διοίκησης, συμπλήρωσης του υπάρχοντος Δ.Σ.. Ήδη καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί το μίνιμουμ των χρημάτων που απαιτούνται για να μπορέσει ο σύλλογος να ολοκληρώσει τον εφετινό άθλο, να τερματίσει το Πρωτάθλημα χωρίς να τιμωρηθεί, να αποβληθεί ή να του επιβληθεί πρόστιμο. Εφόσον κριθεί ότι υπάρχουν όλες αυτές οι προϋποθέσεις, τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος και οι κινήσεις

Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ξεκίνησαν και πάλι σήμερα προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Κώστα Παναγόπουλου. Ο Θοδωρής Γκάτζιος απουσίαζε, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται την Κυριακή στον πάγκο ή θα αποχωρήσει. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει από αύριο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι καταβάλλονται προσπάθειες από αύριο να αρχίσει η επιστροφή και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είναι ντόπιοι, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αξιόμαχη την Κυριακή. Όπως είπαμε και παραπάνω, αφού εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι πόροι για να τερματίσει ο Αστέρας το Πρωτάθλημα και αναδειχθεί νέα διοίκηση, θα υπάρξουν και κινήσεις ενίσχυσης. Οι κινήσεις θα αποσκοπούν στην απόκτηση νεαρών ντόπιων παικτών, με σκοπό να γεμίσει το ρόστερ και να δημιουργηθεί ένας κορμός με απώτερο στόχο να στηριχθεί η ομάδα σε αυτόν και στο μέλλον.