Αστέρας: Κενό νόμου με τις ποινές Μαρουκάκη, Μπουντόπουλου-Πίστη για τη νίκη μέσα στα Σπάτα

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Βοηθοί του Μανούχου, θα είναι οι Κώστας Τριανταφύλλου από την Αρκαδία και Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης από την Αρκαδία. Στο μεταξύ, μπέρδεμα έχει προκύψει με τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, τους Μαρουκάκη και Μπουντόπουλο, καθώς χωρίς να έχει κριθεί το κύρος του αγώνα, δεν μπορεί να απαντηθεί και αν οι ποδοσφαιριστές έχουν εκτίσει τις ποινές τους ή όχι.

Για την ακρίβεια, υπάρχει κενό νόμου, ενώ παρά τη δεσμευτική διάταξη του ΚΑΠ για έκδοση απόφασης εντός εφτά ημερών από την τέλεση του παιχνιδιού απέναντι στον Ηρόδοτο, οι δικαστές της ΕΠΟ δεν μας έχουν συνηθίσει για την έγκαιρη έκδοση αποφάσεων. Για το θέμα, ο Αστέρας συμβουλεύεται το νομικό του επιτελείο, ενώ με βάση τις πληροφορίες μας, υπάρχει αθωωτικό δεδικασμένο για ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θοδωρής Γκάτζιος και οι παίκτες του, προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής στα Σπάτα, παραμένοντας απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, μιας νίκης η οποία με βάση την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού στην Αμαλιάδα, είναι εφικτή.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές, έχουν και ένα λόγο παραπάνω να θέλουν να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να αποδείξουν, ότι είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, μια ομάδα η οποία μέχρι στιγμής και παρά τις εχθρικές διαιτησίες, κατόρθωνε να βγάζει αντίδραση και να δηλώνει «παρούσα» και ισότιμη διεκδικήτρια της ανόδου στη Football League.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα