ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Κρίσιμη Γενική Συνέλευση αύριο-Ανακοινώνει τις προθέσεις του ο Παπαγεωργίου-Προσέφυγε στο Διαιτητικό


Κρίσιμη είναι η αυριανή Γενική Συνέλευση, στην οποία θα καθοριστεί το μέλλον του Αστέρα Αμαλιάδας. Πρόκειται για μια διαδικασία, μέσα από την οποία θα ανοίξει τα χαρτιά του ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Θανάσης Παπαγεωργίου. Το αν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στη Γενική Συνέλευση είναι κάτι το οποίο παραμένει άγνωστο, ωστόσο αναμένεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, αναφορικά με το μέλλον και την πορεία της ομάδας.

Βεβαίως, κρίσιμο σημείο για το μέλλον του Αστέρα Αμαλιάδας, θα είναι η συμμετοχή και η διάθεση να προκύψει νέα διοίκηση, η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα υλοποιήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, θα οργανώσει με άλλα λόγια την ομάδα και θα την προετοιμάσει για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η πρόσκληση για Γενική Συνέλευση

Η επίσημη ανακοίνωση-πρόσκληση, για τη Γενική Συνέλευση, έχει ως εξής:

«Μετά τη συνεδρίαση του την Κυριακή 15/7, το απερχόμενο Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας συγκαλεί Γενική Συνέλευση για την προσεχή Τετάρτη.
Το σχετικό κείμενο πρόσκλησης ανακοινώθηκε ως εξής:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας προκηρύσσει ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας).
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί, την ίδια μέρα και ώρα 8.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο, με τα υπάρχοντα μέλη.
ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑΤΑ:
1) Διοικητικός απολογισμός
2) Οικονομικός απολογισμός
3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η παρουσία των μελών είναι απαραίτητη.
Αμαλιάδα, 15/7/2018
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».

Προσέφυγε στο Διαιτητικό

Τέλος, ο Αστέρας Αμαλιάδας, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της απόφασης με την οποία τιμωρείται, αλλά και της απόφασης της Εφέσεων, η οποία διατήρησε την ποινή.