ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: “Κρούση” σε Ηλία Φωτόπουλο


Όπως γράψαμε από χθες, στον Αστέρα Αμαλιάδας ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για πρόσληψη προπονητή, καθώς τους είχε προταθεί η περίπτωση του Μιχάλη Κοντογιάννη. Σήμερα ωστόσο και με βάση νεότερες πληροφορίες, οι Βυσσινί εξετάζουν την περίπτωση του Ηλία Φωτόπουλου, στον οποίο πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες έγινε «βολιδοσκόπηση», αλλά και μια πρώτη συζήτηση σε φιλολογικό επίπεδο, χωρίς να έχουν καθίσει στο τραπέζι και να του έχει κατατεθεί πρόταση.

Όλα αυτά ενώ διοικητικές πηγές, εκτιμούν ότι το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, μπορεί να έχει κλείσει ακόμα και αύριο, χωρίς να γίνεται καμία πρόβλεψη για το πού θα καταλήξουν, καθώς εξετάζονται περιπτώσεις τεχνικών.

Η περίπτωση του Ηλία Φωτόπουλου, ασφαλώς και παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν απόλυτα επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια, τεχνικό από την Ηλεία, άριστο γνώστη του ομίλου και των ιδιαιτεροτήτων του. Ο Ηλίας Φωτόπουλος, ο οποίος εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΟ Βάρδας, απέρριψε μια σειρά προτάσεων τις τελευταίες μέρες, καθώς έκρινε ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να μπορέσει να δουλέψει.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν τελικά Αστέρας και Φωτόπουλος θα καθίσουν και επίσημα να συζητήσουν και αν η περίπτωση αυτή θα καταλήξει σε συνεργασία.