ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Με περισσότερες λύσεις αύριο στο Βαρθολομιό


Ενισχυμένος και με εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου θα εμφανιστεί στο Βαρθολομιό ο Αστέρας. Και ιδιαίτερα στη γραμμή της άμυνας, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του Βραζιλιάνου στόπερ ενώ επέστρεψε και από την Ιταλία όπου βρέθηκε με την ομάδα της ΕΠΣΗ ο Σάκης Γιαννόπουλος.
Έτσι πλέον ο Αστέρας καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Χάρη Λαμπρόπουλου, αποκτάει ξανά τον αριστεροπόδαρο μπακ που του έλλειψε από το προηγούμενο ματς και έχει την ευχέρεια να ανεβάσει παίκτες όπως ο Χριστόπουλος ή ο Ντάβαρης στα χαφ, ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.
Μια μεσαία γραμμή η οποία θα έχει σαν σημείο αναφοράς της, όπως και στο προηγούμενο ματς τον Ντίας, παράλληλα με την πολύ ελπιδοφόρα παρουσία του νεαρού Μαρκόπουλου. Και βέβαια υπάρχει ο Καραγιάννης, τον οποίο ο Τρυφωνόπουλος δοκιμάζει σε διάφορες θέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του στόπερ.
Ο τεχνικός του Αστέρα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα. Η προπόνηση της Παρασκευής λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων αναβλήθηκε και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο, παραμονή της αναμέτρησης, με μεσημεριανή προπόνηση-χαλάρωμα και δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.