ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Με Τζαβάρα-Μαρκόπουλο στο Τραγανό-Αναζητά την ιδανική επιλογή για τον πάγκο

Χωρίς βεβιασμένες κινήσεις θα κυλήσει η βδομάδα αυτή μετά την παραίτηση του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου. Ο Αστέρας θα αναθέσει τις τύχες της ομάδας στους Λύσσανδρο Τζαβάρα-Φίλιππο Μαρκόπουλο για το παιχνίδι της Δευτέρας στο Τραγανό απέναντι στη Νίκη. Δυο ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν στον οργανισμό της ομάδας και τη γνωρίζουν πολύ καλά. Και εν συνεχεία, θα αναζητηθεί, αναζητείται ήδη, η πιο ενδεδειγμένη λύση προπονητή από αυτούς που είναι ελέυθεροι αυτή τη στιγμή.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προταθεί αρκετά ονόματα προπονητών και η διοίκηση εξετάζει ποιος ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις, διαθέτει δηλαδή το προφίλ εκείνο το οποίο σε συνδυασμό με τις προτάσεις που θα φέρει για ενίσχυση, θα είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τους Βυσσινί στην επίτευξη του στόχου.

Οι Βυσσινί, γυμνάστηκαν σήμερα και το ίδιο θα κάνουν αύριο και το Σάββατο, πριν πάνε για το ματς της Δευτέρας απέναντι στη Νίκη Τραγανού. Απών ήταν ο Κώστας Σταθόπουλος, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού από το ματς με τα Σαβάλια και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί καλύτερα από αύριο.