Αστέρας: Με κόσμο στο Ελ Πάσο (τελικά), όλα για τη δεύτερη θέση!

spot_img

Προτεινόμενα

Στο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας και στο στάδιο “Γρηγόριος Λαμπράκης” και όχι στο Κερατσίνι, θα γίνει τελικά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Μια εξέλιξη οπωσδήποτε θετική, καθώς μιλάμε για μεγαλύτερο γήπεδο και πιο ασφαλές, με άριστο αγωνιστικό χώρο. Γήπεδο και για να παίξει καλύτερα η ομάδα, αλλά και για να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο, χωρίς προβλήματα. 

Ο Αστέρας, αγωνίζεται την Κυριακή οριστικά χωρίς τον Ντιέγκο Τόρες, αλλά με πίστη για τη νίκη επί του Εθνικού και δεύτερη θέση. Οι Βυσσινί της Αμαλιάδας, θα έχουν στο πλευρό τους και κόσμο, καθώς αναμένεται μεγάλη μετακίνηση είτε από την Αμαλιάδα, είτε παρουσία ετεροδημοτών. Όλα αυτά και ενώ η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου θα έχει ξανά στη διάθεσή της τους τιμωρημένους Γιώργο Μπουντόπουλο, Ματθαίο Μαρουκάκη και Νίκο Μπουζούρα.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, απών από τα πλάνα του τεχνικού του Αστέρα Αμαλιάδας, θα είναι ο Ντιέγκο Τόρες. Ο Ισπανός μέσος χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα την προηγούμενη βδομάδα για την πατρίδα του, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος. Όπως όλα δείχνουν, δεν κατέστη εφικτό να επιστρέψει ενώ βέβαια και το γεγονός ότι πρακτικά απουσιάζει εδώ και δυο βδομάδες από τις προπονήσεις, καθιστά αδύνατη τη χρησιμοποίησή του, ακόμα και αν θεωρητικά μπορούσε να επιστρέψει. Εξάλλου όπως λέει και η παροιμία, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και όπως και στα Σπάτα, έτσι και τώρα, ο Αστέρας θα ταξιδέψει χωρίς τον Ντιέγκο Τόρες.

Με νίκη τερματίζει δεύτερος

Αντίθετα, αυτή τη φορά οι Βυσσινί θα εμφανιστούν ενισχυμένοι με τους τρεις τιμωρημένους της προηγούμενης Κυριακής. Πρόκειται για τους Μαρουκάκη, Μπουντόπουλο και Μπουζούρα, τους οποίους ο Θοδωρής Γκάτζιος, ανάλογα με τα πλάνα του θα αποφασίσει και για τον χρόνο συμμετοχής που θα τους δώσει. Ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας την Κυριακή μπορεί να ποντάρει μόνο στις δυνάμεις του. Με νίκη, τερματίζει στη δεύτερη θέση και κερδίζει μέσα στο γήπεδο την άνοδο για τη Football League.

Με κόσμο στο πλευρό του

 

Οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας, οργανώνουν εκδρομή για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15-20€, ανάλογα με την πληρότητα του λεωφορείου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν για πληροφορίες στο 6907 546528.

Με ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας, αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5μ.μ. τον Εθνικό Πειραιά, στο τελευταίο παιχνίδι των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Με νίκη η ομάδα, εξασφαλίζει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι. Και περιμένει να διεκδικήσει αυτό που θα έχει κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, με την αξία της, την άνοδο.

Εμείς, οι φίλαθλοι του Αστέρα, καλούμαστε να κάνουμε το χρέος μας και να σταθούμε πλάι στην ομάδα μας, στον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια. Να βρεθούμε πλάι στην ομάδα της καρδιάς μας και να τη βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη και τη δεύτερη θέση, να κάνει το άλμα για τη Football League.

Οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας, οργανώνουν εκδρομή, για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Περαιά».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα