ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Νέες αφίξεις ποδοσφαιριστών-Απομένει να ανάψει «πράσινο φως»

Νέες αφίξεις ποδοσφαιριστών είχαμε στον Αστέρα Αμαλιάδας, πέντε τον αριθμό, έξι τις τελευταίες δυο μέρες, οι οποίοι μαζί με τους πέντε ξένους μας κάνουν έντεκα. Σε αυτούς, αναμένεται να προστεθούν αύριο ακόμα τέσσερις. Αν συνυπολογίσουμε ότι υπάρχουν ακόμα δυο-τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν έρθει και προπονούνται τις τελευταίες μέρες στον Αστέρα, μιλάμε ότι αύριο μπορεί η υπηρεσία της έκδοσης δελτίων να πάρει «φωτιά», με μεταγραφές τις οποίες θα κάνει ο Αστέρας. Οι Βυσσινί, οι οποίοι έχουν ακόμα στη διάθεσή τους και 8-10 νεαρούς από την Ακαδημία, μπορεί να βρεθούν στα τέλη της εβδομάδας ή και στις αρχές της επόμενης με δυναμικό 25-27 ποδοσφαιριστών.

Βεβαίως, όλα αυτά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να γίνονται στην πράξη. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει από κάπου να ανάψει το «πράσινο φως». Ο Ανδρέας Παπαδάτος, το τελευταίο διήμερο πραγματοποιεί συνεχείς επαφές, ενώ ανέβαλλε και αναχώρησή του για την Αθήνα νωρίς το μεσημέρι. Βεβαίως είναι ακόμα άγνωστο πού οδήγησαν αυτές οι επαφές. Από εκεί και πέρα, πριν από λίγο, ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος εργάζεται και αυτός για να μπορέσει έστω και στην… παράταση, να σώσει ο Αστέρας την παρτίδα, εξέφρασε μια άποψη η οποία κατά κόρον ακούγεται και είναι κάτι περισσότερο από αυτονόητη. Ότι μόνο ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι εκείνος ο οποίος μπορεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει ουσιαστικά και καταλυτικά, τόσο οικονομικά όσο και με διάφορους άλλους τρόπους, έτσι ώστε να πάρει μπροστά η ομάδα, να πληρωθούν προκαταβολές στους παίκτες, να τακτοποιηθούν οι προπονητές, να πληρωθούν παράβολα για να εκδοθούν δελτία, να επιλυθούν πάσης άλλης φύσεως προβλήματα και να επέλθει η «κανονικότητα» στην ομάδα, καθώς μπορεί να έχουν φθάσει κάποιοι παίκτες, όμως οι παίκτες αυτοί χρειάζονται στέγη, σίτιση και λεφτά να πληρωθούν, χρήματα για να εκδοθούν δελτία και να αποσταλούν καταστάσεις υγείας.

Ανάθεση σε δικηγόρο της υπόθεσης Λόξα, Νικολόπουλου

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες από τον Αστέρα, οι ιθύνοντες της ομάδας,  έχουν αναθέσει σε δικηγόρο το θέμα των Άγγελου Λόξα και Ηλία Νικολόπουλου, θεωρώντας ότι ο οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν επιστραφεί από τον Αίαντα προς τον Αστέρα, όπως προέβλεπε η περσινή συμφωνία, η οποία σύμφωνα πάντα με πηγές προσκείμενες στους Βυσσινί, συνοδευόταν με ιδιωτικό συμφωνητικό και εγγυητική επιταγή.  Ο Αστέρας, δεν προσδοκά πλέον σε επιστροφή των ποδοσφαιριστών, αλλά σε ενεργοποίηση της ρήτρας και αποζημίωσή του.