ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Οι δηλώσεις Σούλη Παπαδόπουλου και Τάσου Κυριάκου (βίντεο)


Ο τεχνικός του Αστέρα Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας μετά το ματς με τον Παναρκαδικό, ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι., σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αγωνιστικά πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολλές τελικές προσπάθειες, όσο μπορούσαμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοια γήπεδα όμως ξέρεις όταν γλιστρήσεις και κάνεις ένα λάθος, μπορεί να το πληρώσεις. Όπως και έγινε σήμερα, σε νεκρό χρόνο του παιχνιδιού. Ο διαιτητής ξέρει αν είχε τελειώσει το παιχνίδι και πότε τελειώνει το παιχνίδι. Μας αδικεί πολύ το αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από όσες έχω παίξει νομίζω είναι καλύτερη. Εμείς κάναμε από τότε που είμαι εδώ την καλύτερη εμφάνιση. Πετύχαμε δυο πολύ ωραία γκολ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με ωραίους συνδυασμούς, αλλά όπως είπα σε αυτό το γήπεδο,  ένα γλίστρημα και ένα λάθος, μπορεί να το πληρώσεις».

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, τεχνικός του Παναρκαδικού, ανέφερε: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Αστέρα. Είναι μια καλή ομάδα, ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι παίζαμε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αυτό εμπόδισε και τις δυο ομάδες, επειδή και εμείς σε βαρύ αγωνιστικό χώρο δεν μπορούμε να παίξουμε καλά.

Είναι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα τα έλεγα αυτό ακόμα κι αν είχθαμε χάσει. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

 

Κυριάκος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό…»

Ο Τάσος Κυριάκος, ποδοσφαιριστής του Αστέρα, τόνισε:«Κάναμε ένα πό τα καλύτερα παιχνίδια στην έδρα μας, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, δεχθήκαμε την ισοφάριση με ένα αυτογκόλ. Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Μας αδικεί το αποτέλεσμα., Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, η ομάδα έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Να σκύψουμε το κεφάλι, να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε, να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Και μακάρι σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε εμφανίσεις σαν την σημερινή. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το αποτέλεσμα που πήρε και νομίζω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Στο 95΄δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Έγινε μια φάση στην οποία γλίστρησαν κάποιοι παίκτες. Ό,τι και να πούμε, αυτό έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους παίκτες. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Μέσα από τα λάθη πρέπει να μάθουμε».

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου με τις δηλώσεις των τεχνικών Αστέρα και Παναρκαδικού, Σούλη Παπαδόπουλου και Γιώργου Αντωνόπουλου, καθώς και τα όσα είπε ο παίκτης του Αστέρα Τάσος Κυριάκος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Παναρκαδικό στην Αμαλιάδα.