Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Αστέρας: Ομόφωνα αποτελεί παρελθόν στην ονομασία η λέξη «Πανόπουλου»

spot_img

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Αστέρα ο τοπικός προσδιορισμός Πανόπουλου, αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες, έβγαλε δυο μεγάλες ειδήσεις. Η πρώτη είναι ασφαλώς η ιστορική επαναφορά του ονόματος Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, χωρίς τη λέξη Πανόπουλου, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Νίκος Λυμπέρης, ο οποίος όταν η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποχωρήσει, ζήτησε τον λόγο και εξέφρασε την πρόθεσή του, να ξεκινήσει σειρά επαφών, προκειμένου να προχωρήσει στη συγκρότηση διοίκησης η οποία θα οδηγήσει τον Αστέρα στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα, αφού εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός και ο πρϋπολογισμός, εγκρίθηκε η διοικητικός απολογισμός, προχωρήσαμε στις αλλαγές στο Καταστατικό οι οποίες ήταν αναγκαίες καθώς προβλέπονται από τον Νόμο, ώστε να παραμείνει ο σύλλογος στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφερθεί ότι η θητεία της διοίκησης παραμένει τριετής, ενώ μια αλλαγή η οποία έγινε, ήταν το 11μελες Δ.Σ., να μετατραπεί σε 7μελες. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση και ο Πρόεδρος Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, αφού έκαναν λόγο για προσπάθεια οργάνωσης της ομάδας (ειδική αθλητική αναγνώριση, Μητρώο κ.λπ), με γνώμονα την οργανωτική εξυγίανση του συλλόγου σε αυτά τα θέματα, η διοίκηση ανακοίνωσε στα παριστάμενα μέλη της, την πρόθεσή της να αποχωρήσει και να δώσει τη θέση της σε μια νέα διοίκηση, η οποία θα θελήσει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Και αυτό, θα γίνει σε μια νέα, έκτακτη αυτή τη φορά Γενική Συνέλευση, εφόσον προκύψουν ενδιαφερόμενοι.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα