35.3 C
Pýrgos
Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Αστέρας: Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αμαλιάδας, αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, προέρχεται από την οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας. Είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, ενώ τη φανέλα του συλλόγου έχει φορέσει ο παππούς του, Νίκος Χριστοδουλόπουλος, τα πρώτα χρόνια της ιστορίας του συλλόγου.

Τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο και να τον καλωσορίσω στην ομάδα. Το πόστο που αναλαμβάνει στην ομάδα κατόπιν επιθυμίας του Θανάση Παπαγεωργίου και συνεννοήσεως μαζί του, είναι αυτό του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.  Είναι χαρά μου που ο Βασίλης είναι εδώ μαζί μας, συνεργάτης μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει σε αυτή την ομάδα και το γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα».

 

Αγγελής: «Η καλύτερη μεταγραφή του Παπαγεωργίου»

Πιο κάτω ο Βαγγέλης Αγγελής, συνέχισε να μιλάει για τον Βασίλη Χριστουλόπουλο, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της κίνησης:

«Είμαι χαρούμενος που είναι στο πλάνο του Θανάση Παπαγεωργίου να πλαισιωθεί η ομάδα με νέα άτομα, με πιο φρέσκες ιδέες. Να τον ευχαριστήσω διότι ό,τι του έχω ζητήσει ως πρόδρος ήταν πάντα δίπλα μου.  Και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά πάνω απ’ όλα στο ηθικό. Αυτή τη  ενέργεια ξέρω ότι την επικροτεί όλος ο κόσμος της Αμαλιάδας. Ο χρόνος του Βασίλη είναι πολύτιμος, έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως θα είναι πάντα δίπλα μας όταν τον χρειαζόμαστε και στον πάγκο της ομάδας .Θέλω να πω ότι σίγουρα υπάρχουν κι άλλα παιδιά στην ηλικία του Βασίλη και τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρίσκονται στην ομάδα τόσο λίγα άτομα. Χρειαζόμαστε και άλλους. Δίπλα στον Βασίλη θα υπάρχει ο γενικός αρχηγός, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος. Όλα θα περνούν από τον Βασίλη και από κοινού θα πορευτούμε για το καλό της ομάδας. Πρόκειται την καλύτερη μεταγραφή του Θανάση Παπαγεωργίου. Μπορεί να μην είναι μεταγραφή ποδοσφαιριστή, είναι όμως, μεταγραφή ενός ανθρώπου που πέρασε ως ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει σε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Εύχομαι να σε έχουμε κοντά μας Βασίλη, εσένα και την εταιρεία και μαζί να ευαισθητοποιηθούν να έρθουν κι άλλοι κοντά στην ομάδα. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ περαστικά στον κ. Σπύρο Λαβαζό, ο οποίος είναι πάντα κοντά στην ομάδα μας και είχε ένα ατύχημα. Περαστικά κ. Σπύρο.

Επίσης να ευχηθώ στον φίλου μου και φίλο της ομάδας Χρήστο Μπεβούδα, περαστικά στην προσωπική περιπέτεια με τον πατέρα του, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους οι οποίοι μεριμνούν ακόμα μια φορά για τη μετακίνηση της ομάδας και τη σίτισή της στην Πύλο.  Θα μιλήσω μια φορά και με ονόματα και διευθύνσεις. Τώρα δεν είναι ώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ζαφειρόπουλο για τα πούλμαν και τη  μετάβαση των φιλάθλων μας στην Πύλο».

Χριστοδουλόπουλος: «Εύχομαι να πετύχουμε αυτό που δεν πέτυχα ως παίκτης»

Με τη σειρά του, ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, τόνισε τη χαρά και τιμή που νιώθει, ευχόμενος να πετύχει με την ομάδα αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει ως ποδοσφαιριστής, μια σημαντική άνοδο, όπως αυτό στην οποία στοχεύει φέτος ο Αστέρας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαγεωρωργίου και τον κ. Αγγελή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.  Είναι τιμή μου. Η Technoglass Χρστοδoυλόπουλος, την οποία εκπροσωπώ εγώ και ο αδερφός μου, στηρίζουμε τον κ. Παπαγεωργίου στην προσπάθεια που κάνει. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα είμαστε δίπλα τoυ με όλη μας τη δύναμη, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πέρυσι ήταν ο κ. Νικολόπουλος. Φέτος είναι ο κ. Παπαγεωργίου. Πρέπει να αναφερθώ σε αυτούς, διότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται αυτούς τους επιχειρηματίες. Και πρέπει να τους βοηθήσει όλος ο κόσμος. Ο καθένας όσο μπορεί από την πλευρά του. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή την άνοδο στη Football League, υγεία στους ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια στον προπονητή μας, τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρώ έναν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας. Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα, δίπλα στον κ. Παπαγεωργίου, στον κ. Αγγελή και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί.  Τα συναισθήματά μου σίγουρα είναι πολύ περίεργα . Θέλω η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που δεν εκπλήρωσα εγώ ως ποδοσφαιριστής. Και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν εκπληρωθούν αυτοί οι στόχοι, γνωρίζοντας ότι από αυτό το πόστο, θα έχω βάλει και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα