Αστέρας:  Ο Παναγιώτης Κουμουκέλης έκανε το άλμα για την ΑΕΚ Κ13

spot_img

Προτεινόμενα

Στην ομάδα Κ13 της ΑΕΚ μετακινείται ο Παναγιώτης Κουμουκέλης, ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Μια πολύ σημαντική μετακίνηση η οποία αναδεικνύει και τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Αστέρα, προς έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, όπως η Ένωση.

Οι Βυσσινί, ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Κουμουκέλη και τους όρους με τους οποίους θα γίνει αυτή, καθώς θα είναι μια σταδιακή μετακίνηση, η οποία θα βοηθήσει τον νεαρό στην καλύτερη προσαρμογή του στις νέες συνθήκες

«Ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας Παναγιώτης Κουμουκέλης, γεννηθείς το 2009, στις 23 Ιουνίου συμμετείχε στα δοκιμαστικά για τη συμπλήρωση του ροστερ στο τμημα Κ13 της ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, οπου και αφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σε συνεννόηση των γονιών του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποφασίστηκε να ειναι μέλος της Κ13 τουλάχιστον μεχρι τον Ιούνιο του 2022 οπου και θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις. Ο ποδοσφαίριστης ηταν στα Σπάτα απο 23 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου για προπονήσεις και θα μεταβαίνει στο εξής ανα τακτά χρονικά διαστήματα για προπονήσεις και συμμετοχές στο αντίστοιχο πρωταθλημα. Στο μεταξυ θα ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας μας, οπου ειναι μέλος απο 6 ετών. Η εξέλιξη αυτή δείχνει τη πολύ καλη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ που σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη θέληση του παιδιού φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα