ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Παιχνίδι-«γιορτή», με εκπλήξεις ο «τελικός» τίτλου

Το τελευταίο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων. Καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά, δεν μπορεί να είναι από τις ίδιες τις ομάδες, από τις μικρότερες κατηγορίες αν θέλετε, όπου και εκεί παίζονται κρίσιμα παιχνίδια και εκεί παίζονται «τελικοί» τίτλων και ανόδων.  Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι τέτοια σημαντικά παιχνίδια, μπορούν να είναι γιορτή.

Με αυτό το σκεπτικό και πάντοτε με βάση την κρισιμότητα του παιχνιδιού, ο Αστέρας ετοιμάζει κάποια χάπενινγκ, με γνώμονα πάντα την προβολή του ποδοσφαίρου, χωρίς ακρότητες. Ήδη σε αυτό, θα συμμετέχουν και τα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου, η οποία με ανακοίνωση στην σελίδα της στο facebook ανέφερε: «Η Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας, ως κομμάτι της μεγάλης ομάδας και έχοντάς την ως οδηγό της, την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα δώσει βροντερό παρόν στο Γήπεδο και προσκαλεί την φίλαθλη Ηλεία να παραβρεθεί στον σημαντικότερο αγώνα της ομάδας μας με στόχο την άνοδό της στην Β΄ Εθνική κατηγορία».

Η προώθηση της ιδέας της συμμετοχής των παιδιών, της προσέλευσης της οικογένειας στο γήπεδο και γενικά της παρακολούθησης των αγώνων κάτω από ομαλές και ασφαλείς συνθήκες, είναι κάτι για το οποίο από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, η φετινή ομάδα του Αστέρα έχει δείξει μέριμνα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι μέχρι τώρα στο γήπεδο της Αμαλιάδας δεν έχει συμβεί το παραμικρό και οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν να υπερηφανεύονται ότι καμία αντίπαλος δεν έχει μέχρι τώρα μετά τα παιχνίδια κάνει καμία αρνητική νύξη για το θέμα της φιλοξενίας.