ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Παρέδωσε βιβλίο και σφραγίδες ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά…


«Για να σας αποδείξω ότι φοράω παντελόνια, περιμένετε μισό λεπτό», ανέφερε ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ανοίγοντας τη Γενική Συνέλευση του Αστέρα και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, φέρνοντας το βιβλίο και τη σφραγίδα του Αστέρα. Τα εναπόθεσε πάνω στο τραπέζι και συνέχισε: «Αυτό που μου ζητήθηκε την προηγούμενη φορά, το έκανα πράξη. Παραδίδω τα έγγραφα του συλλόγου και μπορεί όποιος ενδιαφέρεται, να αναλάβει την ομάδα».

Αυτά έγιναν πριν από λίγο στη Γενική Συνέλευση του Αστέρα, η οποία δεν ανέδειξε νέα διοίκηση. Μοναδική εξέλιξη, η παράδοση του βιβλίου μελών και της σφραγίδας. Εν συνεχεία και εμπρός στο αδιέξοδο, ακούστηκε η άποψη να δοθεί μια παράταση μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, οπότε και θα γίνει νέα συνάντηση, με την ελπίδα εκείνη τη φορά, να έχουν προηγηθεί κάποιες συναντήσεις με πιθανούς ενδιαφερόμενους για να αναλάβουν την ομάδα.

Είναι πλέον ορατό ότι ο Αστέρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, σε οριακή θα λέγαμε, κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί πολλάκις τα προηγούμενα χρόνια. Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν έστω και την ύστατη ώρα, θα υπάρξει ενδιαφερόμενος να ηγηθεί, ή έστω ομάδα προσώπων, η οποία θα αναλάβει και θα δώσει λύση στο αδιέξοδο.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος