ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Παρέμειναν τα δελτία Κουμπαρούλη, Καβουσάκη


Μπορεί να μην υπολογίζονται στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου, όμως τα δελτία τους παραμένουν στον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουμπαρούλη και τον Ζαχαρία Καβουσάκη, οι οποίοι μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, δεν πήγαν σε κάποια άλλη ομάδα, όπως έκανε ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος αποχώρησε.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον όπως είπαμε οι παίκτες αυτοί δεν υπολογίζονται στα πλάνα, η ομάδα διαθέτει 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και τρεις μικρούς, τους Βλάχο, Μαρκόπουλο και Αθανασούλη.

Από τους 22 μεγάλους, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες. Στον αντίποδα, επέστρεψε ο Αλμπέρτ Ενγκουέμ στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου. Κάποια άλλα μικροπροβλήματα τραυματισμών δεν είναι ανησυχητικά, ωστόσο θα κρίνουν εν πολλοίς και τις τελικές αποφάσεις του Παπαδόπουλου ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Διαγόρα ολοκληρώνεται αύριο, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τα Βραχνέικα.