Αστέρας: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Γκάμαρης

spot_img

Προτεινόμενα

 

«Δεν μπορώ να είμαι στο Δ.Σ. χωρίς να υπάρχει πρόεδρος-Παραιτούμαι να γίνει Γ.Σ.», αυτά ανέφερε ο Γιώργος Γκάμαρης στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Με δηλώσεις του στο ilia.news, ανέφερε: «Εγώ ήρθα στην Αμαλιάδα να βοηθήσω και να ενισχύσω την πρωτοβουλία του δημάρχου για να μην διαλυθεί η ομάδα. Πρέπει να υπάρξει διοίκηση και ντόπιοι άνθρωποι να στηρίξουν το εγχείρημα. Δεν μπορώ μόνος μου. Δεν είναι ΠΑΕ. Δεν μπορούν να έρθουν έντεκα Αθηναίοι να κάνουν συμβούλιο. Είναι ερασιτεχνικό σωματείο, χρειάζεται ντόπιες δυνάμεις κατά κύριο λόγο. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με όνομα και ιστορία και έχει μέλλον. Γνωστοποίησα την παραίτησή μου στον δήμαρχο, τον άνθρωπο ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία για διάσωση της ομάδας, μαζί με τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο. Ηθικά είχα υποχρέωση να τον ενημερώσω. Δεν ξέρω πώς έφυγαν παίκτες και δόθηκαν ελευθέρες για να πάνε οι παίκτες σε άλλες ομάδες, με παραιτηθέντα τον πρόεδρο και τον Α΄ αντιπρόεδρο στην Αθήνα. Κατά τη γνώμη μου, το νέο Δ.Σ. μπορεί να προσβάλλει νόμιμα αυτές τις διαδικασίες και να μπλοκάρει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Οι νέοι παίκτες είναι κλεισμένοι και έτοιμοι να έρθουν, τα σπίτια τους είναι έτοιμα με πρωτοβουλία του Βασίλη Χριστοδουλόπουλου. Πρέπει όμως να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, καθώς ο χρόνος πιέζει, να βγει νέο Δ.Σ. και να επισημοποιηθούν οι μεταγραφές, για τις οποίες έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.  Και βέβαια να μπει η ομάδα στο γήπεδο να ξεκινήσει την προετοιμασία της».

Ο Γιώργος Γκάμαρης, έχει κινήσει τις διαδικασίες, ώστε την Τετάρτη, να διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών, με στόχο την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα