Αστέρας: Προπονήσεις και στο γήπεδο Αμπελοκάμπου-Επίσκεψη στα σχολεία

spot_img

Προτεινόμενα

 

Σχετική άδεια από τη δημοτική Αρχή Ήλιδας για να πραγματοποιεί προπονήσεις και στο γήπεδο του Αμπελοκάμπου έλαβε ο Αστέρας Αμαλιάδας, έτσι ώστε όταν αρχίσουν οι βροχές να μην επιβαρυνθεί το βοηθητικό γήπεδο της Αμαλιάδας το οποίο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Όλα αυτά ενώ το κυρίως γήπεδο, κλείνει μετά το παιχνίδι με τον Τσικλητήρα και για είκοσι μέρες, θα γίνει συντήρησή του, έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

 

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τέσσερις ποδοσφαιριστές, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί σχολεία της Αμαλιάδας, προκειμένου να μοιράσει εισιτήρια στους μικρούς μαθητές.

Ειδικότερα οι Βυσσινί, επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας και το 5ο Δημοτικό Αμαλιάδας.  Οι ποδοσφαιριστές που επισκέφθηκαν τους μαθητές, ήταν οι Δημήτρης Αρβανίτης, Ματθαίος Μαρουκάκης, Κώστας Μπανούσης, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Νίκο Παλυβό και την Ντία Κανελλακοπούλου.
Είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν την κοινή τους αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μοίρασαν εισιτήρια και έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή στο γήπεδο, στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Με ανακοίνωσή του, ο Αστέρας καθιστά σαφές ότι έχει ως «προτεραιότητα να φέρει την οικογένεια στο γήπεδο και να μετατρέψει το χώρο του ποδοσφαίρου σε ένα χώρο ψυχαγωγίας, σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς ακρότητες. Και καλύτερος τρόπος πέρα από την παρουσία μαθητών στις εξέδρες, δεν θα μπορούσε να υπάρχει».

 

«Ανεβήκαμε πρώτοι, να παραμείνουμε πρώτοι!»

Ταυτόχρονα με ανακοίνωσή της η ομάδα βάζει τους φιλάθλους στο…πνεύμα του κυριακάτικου παιχνιδιού: «Το τέταρτο παιχνίδι Πρωταθλήματος δίνει η ομάδα μας την Κυριακή στην Αμαλιάδα και όλοι ελπίζουμε να έρθει και η τέταρτη νίκη. Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Αστέρας μας στην Τρίπολη έκανε το 2χ2, με τον κόσμο στο πλευρό του την περασμένη Κυριακή, ο Αστέρας μας ανέβηκε στην κορυφή κάνοντας το 3χ3. Μαζί σας την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Τσικλητήρα, πάμε να γίνουμε περισσότεροι, να κάνουμε το 4χ4 και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας, να μας χαρίσει ακόμα μια νίκη…».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα