ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης


Τις προθέσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Αμαλιάδας, Θανάσης Παπαγεωργίου,  στη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου. Αν και ο ίδιος δεν ήταν παρών, ενημέρωσε τα μέλη για τις προθέσεις του, μέσω του Άγγελου Αναστασόπουλου.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Θανάσης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι αν τελικά προκύψει νέα διοίκηση, ξεκινήσουν την οργάνωση και σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και αν η ομάδα τον Γενάρη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και διεκδικεί την άνοδο, ο ίδιος θα βοηθήσει να κάνει ο Αστέρας το βήμα και να ανέβει στη Β΄ Εθνική.Η Γενική Συνέλευση, λόγω αδυναμίας να εκλέξει νέο Δ.Σ , αποφάσισε να εκλέξει μια επιτροπή, η οποία τις προσεχείς μέρες θα κάνει επαφές για συγκρότηση Δ.Σ.

Η νέα συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή στις 7:30μ.μ. Να σημειωθεί ότι ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρξει διοίκηση, καθώς κάθε τί άλλο, θα αποβεί καταστροφικό για τη ομάδα, η οποία πρέπει έγκαιρα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της και την οργάνωση της ομάδας. Όλοι επίσης εξήραν τη μεγάλη προσπάθεια του Θανάση Παπαγεωργίου τη σεζόν που έφυγε.

Αρκετός κόσμος στη Γενική Συνέλευση

Η Γενική Συνέλευση, ήταν ίσως η μεγαλύτερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου. Μισή ώρα πριν την έναρξή της είχε σημειωθεί απαρτία, ενώ ακόμα και μετά το ξεκίνημα συνέχισε να έρχεται κόσμος, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πρόσκληση για την Κυριακή 

Πριν λίγο, εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο: “Την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ., καλούνται στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, σε Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ. 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα, είτε στη Β΄ Εθνική, είτε στη Γ΄ Εθνική. 
Δεν περισσεύει κανένας!“.