ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση τερματοφύλακα-«Την Κυριακή όλοι πάμε γήπεδο»


Η απόκτηση τερματοφύλακα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή στον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι Βυσσινί, περικλείουν με εμπιστοσύνη το υπάρχουν αυτή τη στιγμή δίδυμο, το οποίο αποτελείται από τους Γιώργο Τσάμη και Μιχάλη Βλάχο και θέλουν να προσθέσουν ακόμα έναν τερματοφύλακα, έτσι ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα, αφού όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν υπολογίζεται στα πλάνα ο Ζαχαρίας Καβουσάκης,  ο οποίος παραμένει μόνο τυπικά στο ρόστερ της ομάδας.

Η απόκτηση τερματοφύλακα ίσως τελικά να είναι και η μοναδική μεταγραφική κίνηση που θα γίνει σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι αρχικές σκέψεις για απόκτηση κυνηγού, φαίνεται ότι υποχωρούν, δεδομένου ότι ο Ματθαίος Μαρουκάκης ξεπρνάει το πρόβλημα τραυματισμού και δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί. Πλάι σε αυτόν, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ως μια εξαιρετική ακόμα λύση.

Η περίπτωση απόκτησης Βόσνιου επιθετικού, για την οποία είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αποκλείστηκε καθώς εκτός των άλλων, ο παίκτης δεν είναι κοινοτικός και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ερασιτεχνική ομάδα χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, επαναλαμβάνουμε ότι η πορεία του Μαρουκάκη, δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα που είχε και το οποίο θορύβησε τους ανθρώπους της ομάδας προσωρινά.

Αναμονή για Μπουζούρα

Από το παιχνίδι της Κεφαλονιάς, απουσίασε λόγω τραυματισμού ο Νίκος Μπουζούρας. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Αστέρα, ξεκίνησε από χθες ατομικό πρόγραμμα και από αύριο θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του και αν είναι έτομος να επιστρέψει στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Κάλεσμα στον κόσμο

Στο μεταξύ, ο Αστέρας Αμαλιάδας προχώρησε σήμερα και σε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο προκειμένου να σταθεί πλάι στην ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναρκαδικό:  «Μετά τη νέα νίκη της ομάδας μας στην Κεφαλονιά, πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η πρώτη θέση είναι και δική μας υπόθεση. Την Κυριακή στην Αμαλιάδα απέναντι στον Παναρκαδικό (3μ.μ.), βρισκόμαστε δίπλα στον Αστέρα μας και μαζί ξεκινάμε την αντεπίθεση.
Γεμίζουμε την εξέδρα, στέλνουμε το «μήνυμα» για τη νίκη και στηρίζουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Την Κυριακή όλοι πάμε στο γήπεδο».