ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας: Στένεψαν τα χρονικά περιθώρια-Αύριο η κρίσιμη Γ.Σ.

Πέντε βδομάδες απέμειναν μέχρι τη σέντρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Πράγμα που σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον Αστέρα ασφυκτικά. Αν θέλει λοιπόν να προχωρήσει και να ετοιμαστεί, πρέπει στην αυριανή Γενική Συνέλευση να εκλέξει διοίκηση, να οργανώσει την ομάδα, να την κατεβάσει στο γήπεδο και να ξεκινήσει προετοιμασία.

Ο Γιώργος Γκάμαρης, έρχεται με την πρότασή του αύριο, η οποία αν γίνει αποδεκτή, θα κληθεί να συγκροτήσει διοίκηση, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό. Όπως είπαμε ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, ήδη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν απομείνει, κάνουν προπονήσεις σε άλλες ομάδες προκειμένου να μην μείνουν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και οι έτοιμες λύσεις παικτών «πακέτο», τις οποίες θα προωθήσει ο Γιώργος Γκάμαρης, είναι αυτή τα στιγμή κάτι περισσότερο από επιβεβλημένες.

Αύριο το απόγευμα στις 7:30μ.μ., η τρίτη Γενική Συνέλευση, θα είναι και η πιο κρίσιμη, καθώς η εκλογή διοίκησης πρέπει να θεωρείται «μονόδρομος», αν η ομάδα θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό τη νέα σεζόν.