ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Στα «Βυσσινί» ο Σταθόπουλος-Φιλική νίκη επί της Προοδευτικής-Το αντίο» στον ΠΑΟΒ

  • 29
    Shares

Παίκτης του Αστέρα Αμαλιάδας είναι ο Κώστας Σταθόπουλος, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος από τον Παμβουπρασιακό. Λίγους μήνες μετά, ο έμπειρος Αχαιός πορτέρο, επιστρέφει στους Βυσσινί, αφού πρώτα θέλησε να ευχαριστήσει τον Παμβουπρασιακό. Στο μεταξύ ο Αστέρας, σε φιλικό που έδωσε σήμερα απέναντι στην Προοδευτική, επικράτησε με σκορ 6-2.

 

Στο ματς αυτό δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Σταθόπουλος, ο οποίος πήγε για τελευταία φορά σήμερα στη Βάρδα. Αφού λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα, πήρε τους συμπαίκτες του και τους έκανε το τραπέζι. Λίγο μετά, θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα από την οποία αποχώρησε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παμβουπρασιακό, για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τον τρόπο που μου φέρθηκε. Ιδιαίτερα τους κ.κ. Κώστα και Άκη Παλούμπη. Η ομάδα της Βάρδας, είναι μια  οικογένεια. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν άριστη συμπεριφορά και συνέπεια απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Με τον ίδιο τρόπο που φέρονται στον πρώτο παίκτη, συμπεριφέρονται και στον τελευταίο. Και το κυριότερο, σέβονται την επιθυμία του κάθε παίκτη. Αυτά όλα, σε συνδυασμό με την οργάνωση που έχουν και για την οποία έμεινε έκπληκτος στο διάστημα που αγωνίστηκε εκεί, φέρνουν και τα γνωστά αποτελέσματα. Ο Παμβουπρασιακός δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπερβάλω με αυτό. Είναι μια ομάδα πρότυπο για όλες τις ομάδες της περιοχής. Τους ευχαριστώ και πάλι. Τους εύχομαι καλή χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος ο Παμβουπρασιακός θα κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλητή».

Όσο για τον Αστέρα, ο Κώστας Σταθόπουλος, ανέφερε: «Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα η οποία ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί που αρμόζει στον Αστέρα Αμαλιάδας».

 

Φιλική νίκη σε βάρος της Προοδευτικής

Ο Αστέρας, έδωσε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Προοδευτική. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Λαγός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους παίκτες και να βγάλει συμπεράσματα, πριν έχει μια συνάντηση με τη διοίκηση, στην οποία και θα καταθέσει τις εισηγήσεις του. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα χρόνο, χρόνο επαρκή για να προετοιμαστεί και να φτάσει σε ένα στάνταρντ φυσικής κατάστασης και ομοιογένειας, πράγμα από το οποίο φαίνεται ότι απέχει ακόμα αρκετά. Για την ιστορία, στο ματς απέναντι στην Προοδευτική οι Βυσσινί επικράτησαν με 6-2. Χατ-τρικ σημείωσε ο Παρασκευόπουλος, δυο ο Μπατζακόπουλος και ένα ο Μπάρκας.


  • 29
    Shares